Annonce
Tarm

Børn i Ådum med i "Bag for en sag"

Et flot syn og velsmagende kager, som blev nydt af voksne og børn. PR-foto

Ådum: Dagene op til efterårsferien har været fyldt med spændende projekter for børnehavebørn og de ældste vuggestuebørn. Alle har her været med til at lave noget, som de gerne ville sælge onsdag eftermiddag, hvor forældre, bedsteforældre og alle interesserede var inviteret til stort tag-selv kagebord og salgsboder.

Der var god tilslutning, og gæsterne spiste godt af de flotte og fristende kager, og børn og voksne hyggede sig sammen. Rundt ved boderne var børnene ivrige efter at sælge af deres producerede tilbud på lanterner, billeder, blyantholdere, kogletræer, nøgleringe, hundekiks, knækbrød, hjemmelavede bolsjer med mere.

Annonce

Støtte til Børns Vilkår

Voksne og børn hyggede sig et par timer. Beløb, som kom ind ved salg af bagværk og fra boder, går til "Børns Vilkår". Det kontante beløb blev 2585,50 kroner. Der blev også betalt via MobilePay, og det beløb oplyses senere.

Organisationen "Børns vilkår" giver blandt andet støtte gennem Børnetelefonen, hvor alle børn og unge kan ringe gratis ind og tale med en voksen for at få råd og vejledning.

/Bodil

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce