Annonce
Ringkøbing-Skjern

Børn corona-hjemsendt: Alkjærskolen i Ringkøbing og Børnenes Allé i Fjelstervang ramt

Ringkøbing Skoles Alkjærafdeling er endnu engang blevet ramt af corona-hjemsendelser. Foto Jørgen Kirk.
19 børn fra Alkjærskolen og 15 fra Børnenes Allé er blevet sendt hjem; årsagen er henholdsvis et smittet barn og en smittet medarbejder.

RINGKØBING/FJELSTERVANG: Alkjærskolen i Ringkøbing og børnehaven Børnenes Allé i Fjelstervang blev lige før weekenden ramt af hjemsendelser på grund af coronasmitte.

På Alkjærskolen - der nu er en afdeling under Ringkøbing Skole - blev 19 elever og seks medarbejdere sendt hjem; årsagen er er et smittet barn. Ifølge fagchef Flemming Nielsen er hjemsendelsen en udløber af sidste uges hjemsendelser fra skolen.

Fra Børnenes Allé er 14 børn og tre medarbejdere sendt hjem; her er årsagen en smittet medarbejder.

Annonce

Det er kun en uge siden, man sidst måtte sende elever hjem fra Alkjærskolen; mandag den 10. maj fik en elev et positivt testsvar, hvilket førte til, at 20 elever - primært fra første og anden klasse - og tre lærere måtte tage hjem.

Senere samme dag blev yderligere et barn testet positiv, og da barnet havde været i skolefritidsordning, betød det, at yderligere 37 børn og seks lærere blev sendt hjem.

Det er altså en udløber af denne smittebølge, der fredag fik skolen til at sende yderligere en flok elever og lærere hjem.

Hjemsendelserne kommer på et tidspunkt, hvor Ringkøbing-Skjern Kommune stadig ligger blandt den tredjedel af danske kommuner, hvor smitten er lavest; seneste tal - fra søndag - er på seks smittede.

Dagbladet har her til morgen forsøgt at få fat i Flemming Nielsen, men har ikke kunnet træffe ham. Så vidt vides er elever og børnene fra Ringkøbing og Fjelstervang de eneste, der lige nu er hjemsendt på grund af corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce