Annonce
Hvide Sande

Bøden er betalt: Restaurant har fået styr på fisk på køl

Ifølge Fødevarestyrelsen skal fersk fisk opbevares ved en temperatur på maksimalt to grader. Arkivfoto
En sur smiley er forvandlet til en glad på Restaurant Under Broen, der i november sidste år fik en bøde på 5000 kroner af Fødevarestyrelsen.
Annonce

Hvide Sande: - De har jo målt, at temperaturen var for høj, så selvfølgelig skal vi følge de regler, der er. Det er ikke noget, jeg har tænkt mig at klage over.

Sådan det lød det for knap to måneder siden fra David Haahr, indehaver af Restaurant Under Broen, der dengang netop havde fået en sur smiley og en bøde på 5000 kroner af Fødevarestyrelsen.

Under et kontrolbesøg var det blevet afsløret, at et parti rødspætter og kulmuler blev opbevaret ved en for høj temperatur i et kølerum: 3,7 grader målte Fødevarestyrelsen lufttemperaturen til at være. Normalt skal fisk opbevares ved en temperatur på to grader.

Men nu er alt i skønneste orden på restauranten i Toldbodgade Hvide Sande. Torsdag var Fødevarestyrelsen atter på besøg, og den sure smiley er omgående skiftet ud med en glad.

Under torsdagens timelange besøg på Restaurant Under Broen blev det blandt andet også konstateret, 'at køleborde i virksomheden fremstår rengøringsvenlige, og gummilister i køleborde er velvedligeholdt.'

Ved besøget i november blev det pointeret, at 'gummilister ved kølemontre med fersk fisk er i stykker.'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce