Annonce
Sport

Både Videbæk IF og Faster/Hanning mangler en målmand til sæsonen i serie 3

Faster/Hannings træner Erik KJærsgaard håber meget på, at det lykkes Faster/Hanning at få fat i en målmand, så Rasmus Storgaard Hansen her på fotoet igen kan blive en vigtig brik offensiv for holdet i stedet for at stå i mål. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Kun tre lokale hold er i serie 3 pulje 32 i efteråret, og det er yderst forskellige meldinger, der kommer fra Faster/Hanning, Lem Boldklub og Videbæk IF. Ingen af dem snakker oprykning. Faster/Hanning skal nok klare sig, det samme ser det ud til, de mange unge spillere i Lem Boldklub gør, mens det hele ser lidt mere problematisk ud i Videbæk IF.

Annonce

Faster/Hanning mangler en målmand

- Vi mangler medlemmer. Corona-pausen har været hård ved os, og helt generelt har det været hårdt for fodboldklubberne, der mister mange medlemmer. Vi har mistet fem spillere - to fra førsteholdet - og det er mange i en klub som vores, fortæller træner Erik Kjærsgaard.

Han må gribe tingene lidt anderledes an i den kommende sæson.

- Spillerne er slet ikke i form. Vi har godt nok spillet et par træningskampe, men vi har kun trænet en enkelt gang. Tidligere var vi et hold, hvor vi kunne presse og løbe i 90 minutter. Det kan vi altså ikke lige nu, så vi må rent taktisk gribe det anderledes an, forklarer Erik Kjærsgaard.

Han har 14 gode spillere i truppen omkring førsteholdet.

- Jeg mangler bare en målmand. Vi har brugt Rasmus Storgaard Hansen som målmand, men det vil betyde meget for os at få en anden målmand, for vi har hårdt brug for Rasmus' energi og fart ude på banen rent offensivt, fortæller Erik Kjærsgaard.


Spillerne er slet ikke i form. Vi har godt nok spillet et par træningskampe, men vi har kun trænet en enkelt gang.

Erik Kjærsgaard, træner i Faster/Hanning


Han er meget glad for, at Jens Bonde er vendt tilbage efter nogle sæsoner i Spjald.

- Jens Bonde skal helt klart styre vores defensiv. I de seneste sæsoner har vi lukket alt for mange mål ind, fordi vi har lavet for mange fejl. Nu har vi Jens Bonde til at tage kontrol. Får vi lukket bedre af defensivt, og får vi fat i en målmand, så tror jeg, vi kan komme med i toppen. Hvis vi altså kommer i form, siger Erik Kjærsgaard.

Annonce

Mange unge spillere i Lem Boldklub

- Kan vi overleve som oprykker, vil det være fint. Vi er i hvert fald parat til at tage udfordringerne i serie 3 med oprejst pande.

Lem Boldklubs træner Lars Schmidt er lidt optimistisk.

- Ja men det er fordi, vi har så mange unge spillere, der virkelig vil det her. Til vores første kamp stiller jeg med et hold, hvor alle er født i 2000 eller senere. Det er da lidt sjovt. De træner godt. Vi er aldrig under 20 til træning i seniorafdelingen, og ved siden af er der alle de unge, fortæller Lars Schmidt.

Han har mistet lidt spillere, men til gengæld har han fået gode afløsere ind.

- Nicklas Dragsdal er tilbage, og det styrker os. Vi har fået Thomas Lange og Frederik Stie Bjerg fra RIF. Sammen med Malthe Larsen er jeg sikker på, Thomas Lange vil udgøre en meget farlig duo i front med mange mål. Det bliver spændende at se, hvor gode vi er, når det går løs, siger Lars Schmidt.

Annonce

Ren kamp for overlevelse i Videbæk IF

Videbæk IFs træner Ruben Nielsen er sikker på, det bliver en sæson op af bakke.

- Det bliver ren kamp for overlevelse, selv om vi er nedrykkere fra serie 2. Vi har ingen målmand længere, og siden sidste sommer har vi mistet ti spillere alle direkte fra førsteholdet. Vi står foran et meget hårdt efterår, siger Ruben Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Uheld i Tarm: Overholdt ikke vigepligt

Annonce