Hvide Sande

Både købmand og borgmester jubler over lynsalg af Lalandia-huse

Stemningen var i top, da storaktionærerne i Parken Sport & Enetertainment Lars Seier Christensen og Erik Skjærbæk deltog i rejsegilde for Lalalandia Søndervig. De - og familien Hansen - glæder sig over et forrygende pinsesalg. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Købmand Keld Hansen havde en god mavefornemmelse, da salget af feriehuse i den kommende Lalandia-feriepark blev skudt i gang i pinsen, men virkeligheden overgik hans vildeste forventninger.

Søndervig: Hvis Søndervig-købmand Keld Hansen og resten af familien smiler ekstra bredt i disse dage, så er der en god forklaring.

Som medinvestorer i den kommende Lalalandia-feriepark i Søndervig er det nemlig svært at være sur for tiden. Da salget af feriehuse blev skudt i gang i pinsen, blev 75 procent af de knap 500 boliger nemlig revet væk på få dage.

- Jeg havde en rigtig god mavefornemmelse på forhånd. Så jeg havde håbet på, at det ville gå godt. Men det gik altså rigtig, rigtig godt, så vi er mere end tilfredse, lyder det fra Keld Hansen.

Også borgmester Hans Østergaard (V) er tilfreds med, at lysten til at købe feriehus i Naturens Rige på det nærmeste eksploderede i pinsen.

- Det er helt vildt, at der blev solgt over 300 huse på ganske få dage. Det vidner om, at man har ramt helt rigtigt, da man planlagde ferieparken. Det glæder mig rigtig meget, siger Hans Østergaard, der ser frem til, at antallet af turistovernatninger ifølge beregninger vil stige med en lille million i Ringkøbing-Skjern, når ferieparken står færdig om få år.

I pinsen var det potentielle huskøbere fra interesselisten, som var inviteret til at købe. Den kommende weekend kan de godt 200 tilbageværende huse købes af alle. Keld Hansen er ikke i tvivl om, at man skal være hurtig på aftrækkeren.

- Jeg tror, de sidste ryger i weekenden. Man skal ikke vente, hvis man vil være sikker på at købe et hus, siger han.

Keld Hansen glæder sig over, at huskøbere langvejs fra er tiltrukket af ferieparkens unikke beliggenhed med Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og hyggelige byer lige i nærheden. Dermed adskiller Lalandia Søndervig sig fra de to eksisterende parker i Rødby og Billund, mener han.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce