Annonce
Hvide Sande

Både købmand og borgmester jubler over lynsalg af Lalandia-huse

Stemningen var i top, da storaktionærerne i Parken Sport & Enetertainment Lars Seier Christensen og Erik Skjærbæk deltog i rejsegilde for Lalalandia Søndervig. De - og familien Hansen - glæder sig over et forrygende pinsesalg. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Købmand Keld Hansen havde en god mavefornemmelse, da salget af feriehuse i den kommende Lalandia-feriepark blev skudt i gang i pinsen, men virkeligheden overgik hans vildeste forventninger.

Søndervig: Hvis Søndervig-købmand Keld Hansen og resten af familien smiler ekstra bredt i disse dage, så er der en god forklaring.

Som medinvestorer i den kommende Lalalandia-feriepark i Søndervig er det nemlig svært at være sur for tiden. Da salget af feriehuse blev skudt i gang i pinsen, blev 75 procent af de knap 500 boliger nemlig revet væk på få dage.

- Jeg havde en rigtig god mavefornemmelse på forhånd. Så jeg havde håbet på, at det ville gå godt. Men det gik altså rigtig, rigtig godt, så vi er mere end tilfredse, lyder det fra Keld Hansen.

Også borgmester Hans Østergaard (V) er tilfreds med, at lysten til at købe feriehus i Naturens Rige på det nærmeste eksploderede i pinsen.

- Det er helt vildt, at der blev solgt over 300 huse på ganske få dage. Det vidner om, at man har ramt helt rigtigt, da man planlagde ferieparken. Det glæder mig rigtig meget, siger Hans Østergaard, der ser frem til, at antallet af turistovernatninger ifølge beregninger vil stige med en lille million i Ringkøbing-Skjern, når ferieparken står færdig om få år.

I pinsen var det potentielle huskøbere fra interesselisten, som var inviteret til at købe. Den kommende weekend kan de godt 200 tilbageværende huse købes af alle. Keld Hansen er ikke i tvivl om, at man skal være hurtig på aftrækkeren.

- Jeg tror, de sidste ryger i weekenden. Man skal ikke vente, hvis man vil være sikker på at købe et hus, siger han.

Keld Hansen glæder sig over, at huskøbere langvejs fra er tiltrukket af ferieparkens unikke beliggenhed med Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og hyggelige byer lige i nærheden. Dermed adskiller Lalandia Søndervig sig fra de to eksisterende parker i Rødby og Billund, mener han.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Annonce