Ringkøbing-Skjern

Både EU-valg og Folketingsvalget finder sted i Ringkøbing-Skjern Kulturcenters hal 1

Det har været nødvendigt at flytte valgsteder i hele kommunen. Således flytter begge valg i Skjern fra Skjern Bank Arena til kulturcentret for at give plads til en håndboldkamp. Ligeledes skal vælgerne i Lønborg og Spjald stemme andre steder end normalt. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
Både EU-valget den 26. maj og Folketingsvalget den 5. juni afholdes i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter hal 1 - også selvom der står noget andet på valgkortene. Skjern Håndbold skal nemlig bruge arenaen på valgdagen.

Ringkøbing-Skjern: Som udgangspunkt skulle valget til Europa-Parlamentet den 26. maj finde sted i Skjern Bank Arena, men med Skjern Håndbold sejr over SønderjyskE Håndbold er Skjern gået videre i puljen, og det betyder, at der skal spilles håndbold i arenaen på valgdagen. Det har tvunget kommunen til at flytte valghandlingen til Hal 1 med indgang fra indgang B. Det er en ændring, som ikke kan nå at komme med på valgkortene, som allerede er udsendt.

- Vi sørger for, at der vil være tydelig skiltning ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, så alle når frem til valglokalet uden besvær, lover valgsekretær Heidi Bro Iversen, i en pressemeddelelse.

Erfaringen viser, at der vil være trængsel ved valgstedet i tidsrummet mellem kl. 12 og 16.30 - og med en håndboldkamp, der begynder kl. 14 vil der blive rift om p-pladserne.

FV 19 også i Hal 1

Afstemningen til Folketingsvalget den 5. juni bliver også afholdt i Hal 1 med indgang fra indgang B for at undgå forvirring. Dette vil fremgå på valgkortene. Valgsekretær Heidi Bro Iversen fortæller, at med det forventede pres på parkeringen ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter kan borgere med handicap måske komme til at opleve, at parkeringspladserne forbeholdt personer med handicap er optagede.

Skulle man komme ud for det, er det muligt at afgive sin stemme uden for valglokalet - fx i en parkeret bil.

Heidi Bro Iversen peger på, at der også stadig er mulighed for at afgive sin stemme til Europa-Parlamentsvalget i kommunens borgerservicecentre inden for åbningstiden indtil torsdag den 23. maj.

Både i Borgerservice i Skjern og i Ringkøbing vil der torsdag den 23. maj være ekstraordinært åbent for at brevstemme frem til kl. 17.

Lønborg og Spjald

Vælgere i Lønborg og Spjald skal også møde op for at stemme på andre adresser, end de er vant til, til begge valg. Begge steder er andre arrangementer kommet på tværs af Europa-Parlamentsvalget, og som en konsekvens flytter valgstederne både Europa-Parlamentsvalget og Folketingsvalget til andre lokaler end de vante.

I Spjald er valgstedet flyttet til Spjald Hallen, Halvejen 5. I Lønborg er det flyttet til Vostrup Fælleshus, Østerbyvej 3 b i Tarm. I Lønborg vil der blive skiltet ved hovedvejen, hvor man skal dreje af til Østerbyvej og igen på Østerbyvej ved nr. 3. vil skilte guide vælgerne frem til valgstedet.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Danmark For abonnenter

En uendelig krig - med sprækker i ufreden

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte