Annonce
Ringkøbing

Både Black Friday-tilbud og juletræstænding flyttes på nettet i Ringkøbing

I år bliver Torvet i Ringkøbing afspærret, når det store træ bliver tændt. Tændingen kan følges på facebook. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Det duer bare ikke med store tætpakkede forsamlinger i år. Det rammer både gamle traditioner som juletræstændinger og nye opfindelser som Black Friday.
Annonce

Ringkøbing: Den traditionsrige juletræstænding på Torvet i Ringkøbing trækker normalt tusinder af mennesker til. Men sådan bliver det ikke i år. I stedet kan man følge med hjemme på internettet.

- Vi kan ikke forsamles i øjeblikket grundet Covid-19, og derfor vælger vi at lave en virtuel juletræstænding i år. Det er vigtigt, at vi alle står sammen og får bugt med pandemien. Men vi skal også forsøge at få så normal en hverdag, som vi kan, i den her svære situation. Derfor må vi tage utraditionelle midler i brug, så vi flytter juletræstændingen over på Handelsforeningens Facebook-side, fortæller købstadchef Jacob Muldkjær Rasmussen i en pressemeddelelse.

Juletræstændingen foregår fredag den 20. november kl. 18.30.

- Her vil man kunne se juletræstændingen, der efterfølges af et julebanko for børn med masser af fede præmier. Der er et begrænset antal plader, der allerede nu kan hentes i byens butikker, fortæller Jacob Muldkjær Rasmussen, der har fået julemanden til at styre børnebankospillet.

Handelsforeningen spærrer Torvet i Ringkøbing af for at undgå, at man stimler sammen for at se lysene tændes på træet.

Annonce

Supertilbud på nettet

Black Friday samler hvert år tusinder af mennesker i landets butikker. Myndighederne opfordrer til, at man tænker anderledes i år i lyset af Covid-19. Det gør man i Ringkøbing.

I Ringkøbing flytter super tilbuddene på nettet under Black Friday. Arkivfoto: Mads Dalegaard

- Det gør vi ved at flytte butikkernes supertilbud over på nettet og ved at sprede tilbuddene ud over hele den sidste uge i november, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Rent praktisk vil byens butikker lægge deres supertilbud ud på en lokal webportal. Man bestiller varerne via denne og kan så efterfølgende hente varerne i butikken.

- Vi vil sende fra butikkerne i løbet af ugen på vores facebook-side, hvor butikkerne vil have nogle supergode tilbud. Og herudover er der også tilbud på butikkernes egne facebook-sider. Så der bliver masser af gode tilbud i de lokale butikker, fortæller Jacob Muldkjær Rasmussen.

- Vi plejer at have stuvende fyldt i byens butikker til Black Friday. Det går bare ikke i år. Derfor har vi valgt at sprede Black Friday-handlen ud over en hel uge med masser af tilbud. Det håber vi, at kunderne vil tage godt imod og bakke op omkring de lokale butikker, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Black Friday ugen i Ringkøbing finder sted fra mandag den 23. til og med fredag den 27. november. Fredag er butikkerne åbne til kl. 22.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Vi vil ikke have solcelleanlæg: Naboer på Ledingvej afviser at være blevet hørt om deres holdning til 66 hektar solpark

Skjern Håndbold For abonnenter

Skjern Håndbolds mandskab er i modvind og hårdt ramt mentalt: Her er formand Carsten Thygesens svar på 10 skarpe spørgsmål om krisen

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Skjern Håndbold

Emil Bergholt inden kampen mod barndomsklubben: Skjern har mest at revanchere for vi slog dem to gange i sidste sæson

Annonce