Ringkøbing

Atletik-Torben har sparket gang i Ligasport.dk igen

Torben Elmertoft er en travl mand, der ud over jobbet som SOSU-vikar også driver netbutikken ligasport.dk. Arkivfoto.

Torben Elmertoft har reetableret sin webshop, ligasport.dk, og håber at ramme en bred målgruppe

RINGKØBING: Til daglig arbejder Torben Elmertoft for et vikarbureau inden for social- og sundhedsområdet.

Men blandt hans mange andre aktiviteter - han er blandt andet også atletiktræner i RIF - er også netbutikken ligasport.dk

Han startede den for flere år siden sammen med sin nu afdøde far Bjarne Elmertoft.

Men nu er webshoppen blevet redesignet og søsat på ny i en ny skikkelse.

Ligasport.dk er dog ikke kun en butik for sportsudøvere, understreger Torben Elmertoft.

- Vi har et stort udvalg i fritidsbeklædning, profilbeklædning, sportsbeklædning, tasker og så videre, siger han.

- Og vi henvender os både til private, firmaer, klubber, skoler og efterskoler, tilføjer han.

En specialitet er pigsko; de kan godt være lidt svære at få fat i, men med sin funktion som atletiktræner, har Torben Elmertoft længe haft dem med i det sortiment, han udbyder.

Men hvilke mærker sælger han?

- Der er mærker som ID/Geyser fra Danmark, Grand Sport fra Thailand, Do-Win fra Kina, og som noget nyt har jeg fået Max Sport fra Italien med i shoppen, siger Torben Elmertoft.

Butikken driver han fra adressen i Ringkøbing, og lageret har han forskellige steder i byen.

- Da jeg arbejder som vikar, har jeg fri ind imellem, og så kan jeg bruge tiden til at tage imod ordrer, pakke varer og sende dem. Der er også andre, der hjælper mig, siger han.

Indtil videre er ligasport.dk "kun" en bibeskæftigelse og fritidsinteresse for Torben Elmertoft.

- Men det kunne bestemt være sjovt, hvis den voksede sig større, siger han.

Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Voldsom kritik af socialtilsynet i Schuberts Minde-sag: Det lugter af personlig hetz

Læserbrev

Højhuse og højspænding: Master, mandater og meninger

Læserbrev: I et læserbrev i Dagbladet søndag retter Bjarne Nielsen en skarp kritik af politikere i almindelighed og af mig i særdeleshed. Bjarne reflekterer over det forhold, at jeg har stemt for et etagebyggeri i Videbæk og nu personligt rammes af etableringen af 400 KV-ledningen, der antagelig bliver placeret meget tæt på Laugesens Have, hvor jeg er leder og hvor jeg har tjenestebolig med bopælspligt. I læserbrevet tillægger Bjarne Nielsen mig holdninger, jeg aldrig har haft, og udtryk, jeg aldrig har brugt. Jeg mener ikke, etagebyggeriet er uden betydning for de naboer, der bor tættest på. Og jeg har aldrig sagt det. Det ville højne kvaliteten af debatten, hvis Bjarne Nielsen ville holde sig til det, jeg faktisk mener, og det, jeg faktisk har sagt. Jeg har besøgt naboerne til etagebyggeriet. Jeg har talt med dem. Jeg har brugt langt mere tid på modstandere af projektet, end jeg har brugt på projektmagerne. I alle politiske sager mener jeg, det er en pligt at orientere sig grundigt, inden man tager stilling. Det har jeg gjort i den sag. Herefter har jeg taget stilling. I byrådet var der et flertal for etagebyggeriet. Det er mandaterne der tæller. Det er demokrati. Jeg forstår og anerkender fuldstændig de gener, det påfører beboerne på Dalsvinget. Det har jeg sagt gennem hele sagen. Det mener jeg stadig. Alle beslutninger i politik har konsekvenser for de mennesker, der bliver berørt af det. Særligt enhver form for udbygning eller udvikling - af hvad art tænkes kan. Vi ønsker øget bosætning i alle vores byer. Vi ønsker en bedre infrastruktur. Vi ønsker et bedre klima. Vi ønsker bedre og større bygninger til institutioner. Det er altid en knivskarp afvejning af fordele og ulemper. Det er et klassisk politisk dilemma. Vi er valgt til at træffe beslutninger. Det mener jeg, politikere skal gøre - og så i øvrigt tage ansvar for beslutningerne. For så vidt angår anlæg af en 400 KV-ledning tæt på Laugesens Have gælder præcis det samme forhold. Jeg er personlig berørt af projektet al den stund, at min bolig kan blive eksproprieret. Jeg er derfor inhabil i sagen - og må ikke deltage i den politiske behandling af sagen. Det beklager jeg. Men det er vel rimeligt, at politikere afholder sig fra at behandle sager, som de kan have personlige interesser i? Jeg er ansat som leder af Laugesens Have. Her er det min opgave at forsvare de forretningsmæssige interesser på stedet. Laugesens Have og jeg selv forventer at blive behandlet med samme rettigheder og pligter som alle andre borgere eller virksomheder. I den forbindelse vil jeg understrege, at Laugesens Have og jeg må tage de heraf følgende konsekvenser. Det er min mening. Jeg har aldrig sagt andet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mindreårig pige udsat for seksuelle overgreb af større dreng på Schuberts Minde

Skjern

Fredagen bød på flere færdselsuheld

Annonce