Annonce
Sport

Astralis vinder stor turnering i Beijing

Kevin C. Cox/Ritzau Scanpix
Det danske Counter Strike-hold vandt IEM Beijing efter en suveræn sejr over australske 100 Thieves i finalen.

Counter Strike-holdet Astralis vandt søndag turneringen IEM Beijing i Kina.

Med en finalesejr på 16-14, 16-5 og 16-3 over 100 Thieves fra Australien fik danskerne fingre i førstepræmien på 125.000 dollar svarende til små 850.000 kroner.

De australske modstanderne pressede Astralis på det første map, Vertigo, men det danske hold fik alligevel taget første stik.

På et af Astralis-spillernes favorit-maps, Nuke, var danskerne noget nær suveræne efter en jævnbyrdig indledning.

100 Thieves skulle nu levere et stort comeback for at slå Astralis, og det var det australske hold ikke i nærheden af på det tredje map i finalen, Train.

Selv om Astralis tabte første runde, så vandt danskerne de næste otte runder, og med en 8-1-føring var finalen reelt afgjort.

Trods nederlaget kan 100 Thieves forlade Kina med en check på 340.000 kroner (50.000 dollar) for andenpladsen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pårørende til trafikdræbt er fundet

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Annonce