Annonce
Skjern Håndbold

Assistenttræner Claus Hansen: Den her kamp tager prisen som sæsonens dårligste kamp

Casper Ebbesen forrest i rødt er skiftet fra Lemvig-Thyborøn Håndbold til Skjern Håndbold i vinterpausen, og han fik allerede sin debut i den første kamp som afløser for Anders Eggert i en periode. Arkivfoto: Morten Stricker
En dundertale på 25 minutter lige efter nederlaget mod Mors-Thy Håndbold er Skjern Håndbolds første snak i forsøget på at finde ud af, hvad der er galt rent spillemæssigt lige nu.

Skjern: En dundertale i 25 minutter.

Jo man skal ikke tro, at Skjern Håndbold ikke fik en gevaldig opsang efter kampen, hvor der gik 25 minutter, inden døren gik op, og nedbøjede spillere luskede ud.

- Hvis man kårer sådan noget, så tager den her kamp prisen som sæsonens dårligste præstation af os. At tabe sådan en kamp på hjemmebane foran så mange tilskuere, det gør bare ondt. Jeg har det meget svært med sådan noget. Godt solen alligevel står op i morgen, sagde Skjerns assistenttræner Claus Hansen.

Det var faktisk så dårligt, at enkelte tilskuere allerede begyndte at gå hjem, inden der var spillet 50 minutter.

Claus Hansen kunne ikke pege på en enkelt ting, der gik galt.

- Nej for der var ingen faser, hvor vi ramte et acceptabelt niveau. Kontraløb, returløb, angrebsspil, syv mod seks, overtal, angrebsspil. Intet, sagdeClaus Hansen.

Det var ikke for, Skjern ikke forsøgte at finde løsninger. Casper Ebbesen fik debut på venstre fløj, da Anders Eggert startede kampen skidt. Christian Albertsen fik en lille chance i bagkæden. Målmændene byttede plads flere gange. Forsvaret dækkede 6:0 og 5:1. Morten Bjørnshauge blev brugt i begge ender af banen.

- Jeg synes, vi prøvede alt. Vi ledte virkelig efter løsninger i især angrebet. Men vi ramte aldrig noget, der var holdbart i længere tid af gangen. Vi manglede timing. Jeg vil gå så vidt at sige, at Mors-Thy var markant bedre end os. De gjorde hele tiden hinanden gode. Det gjorde vi godt nok ikke, fortalte Claus Hansen.

Nu venter et stort arbejde for at rette op på tingene inden fredagens kamp ude mod Ribe-Esbjerg.

- Vi er nødt til at kigge på os selv. Vi skal være åbne og ærlige over for os selv og for hinanden. Hvorfor fungerede tingene ikke? Det skal vi spørge os selv og hinanden om helt åbent, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi løser de problemer, som var så tydelige i dag, sagde Claus Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce