Annonce
Skjern

Arriva: Vi skal have rangeret togsæt rundt, men forventer normal togdrift fra klokken 14.40

Det var her på strækningen mellem Skjern og Borris, at et Arriva-tog fredag aften ramte en flok køer, der stod på skinnerne. Efter klokken 14.40 lørdag vil der igen kunne køre tog på strækningen. Foto: Søren Palmelund
Efter flere aflysninger forventer Arriva normal togdrift igen fra klokken 14.40 på strækningen mellem Skjern og Borris. Fredag aften stødte et tog fra Skjern til Borris ind i 15 køer, der blev dræbt ved sammenstødet og toget blev afsporet. Ingen personer kom noget til.
Annonce

Skjern: Der har ikke kørt tog mellem Skjern og Borris siden fredag aften. Toget, der afgik fra Skjern Station klokken 22.50, stødte ved Albæk sammen med en flok køer, der gik på skinnerne. Ved sammenstødet blev 15 køer dræbt og toget blev afsporet. Heldigvis kom ingen af de ni personer, der var med i toget, noget til ved sammenstødet.

Mens oprydningsarbejdet foregik blev passager eskorteret af politi og Arrivas sikkerhedschef hen til den nærmeste overkørsel, hvorfra de blev kørt videre med taxa.

Det oplyser kommunikationsmedarbejder Martin Gunnar Thenning fra Arriva.

Da togsættet lørdag morgen var blevet sat på skinner igen, blev det bugseret til Skjern Station, indtil det skal videre til reparation i Varde.

Arriva aflyste efter uheldet flere tog mellem Skjern og Herning, ved enkelte afgang blev der indsat togbusser fra Follman Busser.

- Vi har skullet rangere nogle togsæt rundt, men vi forventer, at det første ordinære tog på strækningen bliver 14.51 fra Herning mod Skjern, fortæller Martin Gunnar Thenning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Søndervig Vandværk: Det ligner chikane fra forsyningens side

Ringkøbing

Søndervig Vandværk går solo og investerer for 18 millioner

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Ringkøbing-Skjern

Lige nu: Ingen vand flere steder i Søndervig og Hvide Sande

Annonce