Annonce
Vestjylland

Arriva og DSB aflyser togafgange

Arrivas toge overgår nu til søndagskøreplanen - hele ugen, på nær lørdag. Pressefoto: Arriva
Arriva oplyser fredag, at deres toge fra mandag overgår til søndags-køreplanen - hele ugen, undtagen lørdag. Det betyder færre afgange. Også DSB nedjusterer.
Annonce

Vestjylland: Udover, at der i togene landet over i disse coronatider indføres pladskrav for at mindske smitten, bliver der nu også færre afgange.

For på mandag justeres køreplanen for Arrivas tog, og det gælder indtil videre frem til påske. Lokalt betyder det færre afgange mellem Struer-Thisted og Aarhus-Struer, der kører gennem Vinderup og Struer-Skjern, der blandt andet kører gennem Holstebro og Ulfborg.

- Vi oplever et markant fald i antallet af passagerer, og derfor giver det ikke mening at fortsætte driften ud fra den normale køreplan. Derfor har vi nu aftalt med Transportministeriet, at vi fra på mandag går over på søndagskøreplan. Det betyder, at vi fra mandag til fredag kører med færre afgange. Lørdag ændrer vi ikke på, så her kører vi efter den normale lørdagskøreplan, siger Susanne Hejer, togdirektør i Arriva i en pressemeddelelse fredag.

Også fra DSB side planlægges der færre afgange:

- Vi reducerer i antallet af daglige tog, fordi der er færre kunder, men også så vi kan være mere robuste over for de mange sygemeldinger, vi oplever, siger informationschef Tony Bispeskov.

Fjern- og regionaltog vil som udgangspunkt køre én gang i timen på både Fyn, Sjælland og i Jylland, siger han.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce