x
Annonce
Skjern

Arriva lukker billetsalg på stationen i Skjern

Til december er der ikke længere et bemandet billetkontor på Skjern Station. Kunderne må købe billetter elektronisk eller fra automaten. Hvor posteksepeditionen skal flytte hen, vides endnu ikke. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ny kontrakt forlanger ikke salgssteder, og salget er faldet drastisk, forklarer Arriva om lukningen.

Skjern: Fra 12. december kan man ikke få personlig betjening, når man vil købe en billet på stationen i Skjern.

- Arriva har fået en ny kontrakt med Transportministeriet, og der er ikke længere et krav om betjente salgssteder. Samtidig har vi oplevet et kraftigt fald i salget af fysiske billetter, forklarer kommunikationschef i Arriva, Pia Hammershøy Splittorff.

Flere og flere køber deres billet via deres mobil eller via nettet. Samtidig vil det stadig være muligt at købe billet fra automaten på stationen.

- Flere og flere bruger også Rejsekortet, påpeger Pia Hammershøy Splittorff.

Frem til 20. december vil medarbejderne i billetsalget vise kunderne, hvordan de fremover kan købe billetter elektronisk, fortæller Pia Hammershøy Splittorff.

Billetsalget er også postkontor i Skjern. Postnord ved endnu ikke, hvorfra Skjern-borgerne i fremtiden skal betjenes postmæssigt.

- Vi har vidst hele tiden, at Arriva i Skjern lukker deres fysiske billetsalg sidst på året, så det er ikke noget, der kommer bag på os. Vi vil selvfølgelig sikre, at der er en ny god løsning klar fra 12. december, så Skjern-borgerne også fremadrettet har nemt ved at hente og sende deres pakker og breve, siger Helle Jeppesen, distriktschef hos PostNord i Danmark.

Udover billetsalget i Skjern lukker Arriva også de bemandede salgssteder i Viborg, Skive, Thisted og Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Stemmer fra coronalandet: Såvejr, savn og mangel på svar

Leder For abonnenter

De hjælper bare for at hjælpe: Det er Danmark, når vi er bedst

Vi har jo oplevet anmeldere, der er kommet galt afsted ved at mene noget om bøger, de ikke har læst, og om koncerter, de ikke har hørt. Derfor denne varedeklaration: TV2’s ”Danmark står sammen” blev først sendt efter, at denne avis gik i trykken. Alligevel siger vi: Hvor var det godt. Det handlede nemlig om Danmark, når det er bedst, og om de danskere, der er bedst. Dem, der uden kold kalkule gør noget for deres medborgere. Vi har dem også til hverdag. Hundredtusindvis af frivillige i foreninger og socialt arbejde, men nu popper endnu flere op. Allermest selvfølgelig vores helte i sundhedssektoren suppleret af de tusinder af pensionerede læger og sygeplejersker, der sammen med medicinstuderende melder sig til tjeneste. De, der bringer mad til isolerede. Skolelæreren fra Varde, der kører rundt og hilser på sine elever. De, der arrangerer fællessang i baggårdene. Alle de, som på utallige måder hjælper bare for at hjælpe. Det er ikke bare godt. Det er også rørende, fordi det rammer lige i hjertet af det fællesskab, der trives i bedste velgående trods mange forfaldsmyter om, at vi lever i egoistiske tider. Og det er bare mere bevægende, når nogen gør og opnår noget sammen, end når det sker hver for sig. Vi kender det også fra sport. Det er enestående, når Viktor Axelsen og Mads Pedersen bliver verdensmestre med ketsjer og på cykel, men det giver ikke rigtigt en klump i halsen og fugt i øjenkrogen. Det gør det derimod, når vores håndboldmænd går amok i glæde over at være blevet verdensmestre, eller for den sags skyld, når et hold fodbolddrenge skriger glæden ud over at have vundet deres kreds i den laveste række. Fordi de hver især har gjort deres yderste for at vinde noget sammen. Sådan er det i hvert fald for denne skribent. Formentlig har mange andre det på samme måde. Det rører hjertet, når vi gør noget sammen og for hinanden. Derfor var det et fremragende program, TV2 sendte i aftes om et Danmark, der står sammen.

Annonce