Annonce
Skjern

Arrangørerne aflyste: Ingen ræs i Skjern i denne omgang

Det blev ikke til meget dækrøg i Skjern i denne omgang, da er lovligt gaderæs blev aflyst på grund af udsigt til voldsomt vejr. Billedet stammer fra et Racedays.dk-arrangement i Odense. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Skjern: Der skulle være brændt dæk og kørt dørtræk i Skjern lørdag aften, da løbsarrangøren Racedays.dk havde lagt an til, at bilister - helt lovligt - kunne køre om kap på Ferrodanvej.

Men gaderæset nåede at blive aflyst, inden bilerne overhovedet nåede frem.

Med udsigt til lyn og torden, op mod 30 millimeter regn, og hvad DMI kalder for "voldsomt vejr", valgte Racedays.dk at trække i nødbremsen og informere deltagerne om, at de ikke skulle møde op til streetrace.

Arrangørerne havde ellers set frem til gaderæset i Skjern, der skulle være blandt de første efter en lang række aflyste arrangementer i foråret på grund af forsamlingsforbuddet som følge af coronavirussen.

Der har været flere historier om ulovlige gaderæs i løbet af coronaperioden rundt om i landet, fordi det ikke har været muligt at samle folk til de lovlige løbsarrangementer, og Racedays.dk havde derfor glædet sig til atter at kunne lade fartglade bilister dyste under ordnede forhold i Skjern.

Annonce

Ræs uden publikum

Der var dog også opsat restriktioner for dette løb, da det skulle holdes uden publikum, og kørerne skulle tilmelde sig på forhånd.

Det blev dog ikke til noget på grund af den dystre vejrudsigt.

Nu planlægger Racedays.dk at holde et nyt gaderæs i Skjern i sidste halvdel af august i stedet, oplyser arrangøren til Dagbladet.

Hvis man ikke kan vente så længe, må man ud på en lidt længere køretur. Næste løb finder nemlig sted i Odense lørdag 4. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce