Annonce
Erhverv

Arbejde i fri luft er en fordel: Anlægsgartner håber at kunne ride stormen af

Bruno Green er glad for, at der stadig er masser af arbejde til hans fem medarbejdere. Foto: Anita Rahbek
Selvom der kommer færre nye ordrer ind, tror anlægsgartner Bruno Green på, at firmaet klarer sig igennem.
Annonce

TARM: Onsdag formiddag blev der i strålende smukt solskinsvejr lagt fliser ved cykelskurene på Blåkilde Efterskole, som er i gang med en større tilbygning. Fliserne blev lagt af Bruno Green og hans medarbejdere, der ikke er sendt hjem fra arbejde som mange andre for tiden. For som anlægsgartner arbejder man ude, hvor man kan holde en god afstand til hinanden.

- Vi nyder at kunne være udenfor hverdag, siger Bruno Green med et smil.

- Og vi har faktisk haft travlt hver eneste dag, også efter meldingen om corona-nedlukningen kom. Det har ikke betydet noget for os, fortæller han.

Forleden stod der i Bruno Greens ordrebog, at cykelparkeringen ved Blåkilde Efterskole skulle laves. Foto: Martin Rahbek Andersen
Annonce

Mere opsøgende

Han tilføjer dog:

- Endnu. Det er vores højsæson nu, men der er ikke den samme spørgelyst som tidligere. Jeg kan godt mærke, at vores kunder både privat og erhverv ikke har helt den samme lyst til at sætte ting i gang for tiden. Folk står lidt i et tomrum og har ikke lyst til at bruge deres penge, når de ikke kender situationen om nogle måneder, siger Bruno Green.

Ordrebogen er dog stadig fyldt godt op, og den våde vinter har betydet, at der var opgaver, som ikke kunne laves. Desuden kommer mange private kunder stadig forbi hans salgsplads for at hente sand, grus og gødning. Så de fem medarbejdere og Bruno Green har indtil videre nok at se til.

- Men jeg har da selv taget kontakt til mine kunder for at spørge om de har noget arbejde. Jeg er blevet mere opsøgende end før, fortæller han.

Annonce

Optimisme

Han har blandt andet kontaktet Ringkøbing-Skjern Kommune for at høre, om man her havde brug for hans hjælp.

- Fire timer senere fik jeg en forespørgsel på en opgave fra kommunen. Det var jeg imponeret over, fortæller Bruno Green, som derfor er optimistisk med hensyn til, at de offentlige myndigheder fortsat tager Mette Frederiksens opfordring til at åbne for pengeposen alvorligt for de selvstændige erhvervsdrivendes skyld.

- Generelt er jeg faktisk optimistisk. Jeg er sikker på, at vi rider stormen af og at firmaet overlever corona-krisen, selvom det er svært at se ind i krystalkuglen, siger Bruno Green.

Bruno Green er selv blevet mere opsøgende for at sikre, at der også i månederne frem er opgaver til hans medarbejdere. Foto: Anita Rahbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce