Annonce
Ringkøbing

AOF samarbejder med Vestjyllands Højskole om kurser

AOF kan i foråret tilbyde nye kurser i samarbejde med Vestjylland Højskole, hvor der er højskolens undervisere, der står for kurserne. PR-foto
Højskolens undervisere vil nu tilbyde AOF-kurser til byens borgere om yoga, dans og filmhistorie.
Annonce

Velling: Udbuddet af kurser i Ringkøbing og Skjern bliver nu større, for AOF og Vestjyllands Højskole har indgået et samarbejde om nye kurser.

Det sker for at give folk i lokalområdet et bedre kursusudbud og bringe højskolen på Skraldhedevej mellem Velling og Ringkøbing tættere på de lokale.

I første omgang drejer det sig om kurser i yoga, afrikansk dansekultur og filmhistorie.

Samarbejdet betyder, at de lokale på den måde kan få glæde af de undervisere, der har deres gang på højskolen.

Eksempelvis vil højskolens underviser i Eksistens, Christian Andersen, der er filminstruktør og aktuel med en film i 20 biografer landet over fra januar, undervise på et kursus i filmhistorie.

Annonce

Seriøse tilbud

- Jeg synes sådan set, det er ret vildt, at vi kan have en superaktuel og upcoming filminstruktør her på en højskole i Vestjylland. Det siger jo også noget om, at vi er seriøse, og at vi kan, når vi vil, her i Vestjylland, lyder det fra konstitueret forstander Michael Kirkegaard i en pressemeddelelse.

De andre AOF-kurser bliver med Cheikou Dirarra, der underviser på højskolen i afrikansk dans, og yoga-underviser Daniel Pilgaard, der er uddannet yoga-instruktør i Indien.

- AOF er glade for samarbejdet med Vestjyllands Højskole. På den måde kan vi være med til at synliggøre aktiviteter og nye kurser med meget velkvalificerede undervisere på Højskolen. Vi har her nogle muligheder for at tilbyde helt specielle forløb, som kan udvide de folkeoplysende tilbud i kommunen, siger skoleleder Leif Benjaminsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre fodboldhold i Ringkøbing IF påvirket af corona - en spiller er testet positiv

Annonce