Annonce
Sport

Antonsen følger tabt finale op med sikker sejr i Japan

Adek Berry/Ritzau Scanpix
Anders Antonsen besejrede Sameer Verma med 21-17, 21-12 i første runde af Japan Open.

Det danske badmintonhåb Anders Antonsen vandt i ganske sikker stil sin første kamp ved World Tour-turneringen Japan Open.

Onsdag morgen dansk tid besejrede han inderen Sameer Verma i løbet af tre kvarter. Antonsen vandt kampen med 21-17, 21-12.

Aarhusianeren var mest udfordret i begyndelsen af kampen, hvor han var bagud med 2-6 efter en skidt start. Siden fik han vendt første sæt, og andet sæt knækkede midtvejs i danskerens favør.

Kampen var Antonsens første, siden han i søndags tabte den prestigefyldte finale i Indonesia Open til Chou Tien Chen fra Taiwan efter en tæt dyst.

I anden runde af Japan Open venter useedede Lee Cheuk Yiu fra Hong Kong.

Også Rasmus Gemke er videre til anden runde. Han åbnede med at slå Wang Tzu Wei fra Taiwan med 19-21, 21-14, 22-20. Danskeren skal nu op mod inderen Prannoy Haseena Sunil Kumar, der er kendt som H.S. Prannoy.

I mixeddouble vandt Mathias Christiansen og Alexandra Bøje over et indonesisk par i tre sæt. I anden runde venter tredjeseedede Yuta Watanabe og Arisa Higashino fra Japan.

Senere onsdag skal damedoublen med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen i aktion.

Japan Open er en Super 750-turnering på World Touren. Dermed overgås den kun af sæsonfinalerne samt de tre Super 1000-turneringer. Der er fem årlige Super 750-turneringer, og en af dem er Denmark Open.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce