Annonce
Hvide Sande

Ansatte må overnatte i autocampere ved West Wind i Hvide Sande - men foreløbig kun i et år

Det er her ved West Wind på Gytjevej, at et antal ansatte får lov at overnatte i sæsonen. Google Earth.

HVIDE SANDE: West Wind Surfcenter får lov til at lade  ansatte surfinstruktører og andet personale overnatte i fem-seks mindre autocampere ellere varebiler i sommerhalvåret fra den 1. marts til den 1. oktober hvert år.

Overnatningen kræver dispensation for lokalplanen for området, og ville højst kunne gives for tre år ad gangen. Der har været foretaget en nabohøring til naboerne i den østligste række ejendomme ved Gytjevej.

Høringen har resulteret i, at der er kommet indsigelser fra naboerne i et af helårshusene. I indsigelsen gøres blandt andet opmærksom på, at en midlertidig dispensation kan give anledning til, at der senere gives en permanent tilladelse, hvilket kan resultere i, at naboerne kommer til at bo midt i en campingplads.

Spørgsmålet delte også teknik- og miljøudvalget, da sagen forleden blev behandlet. Et flertal besluttede dog at give dispensation i et år på betingelse af, at der hvert år, inden overnatning finder sted, sendes en oversigt til kommunen over de køretøjer, hvori overnatningen foregår.

Kun ansatte i firmaet kan overnatte i køretøjerne, og den midlertidige dispensation kan inddrages, såfremt vilkårene ikke overholdes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Annonce