Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ansat smittet med corona: Skole og børnehave opfordrer forældre til at hente børnene

Stauning Skole sender flere elever hjem efter et tilfælde af coronavirus. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Annonce

Stauning: Stauning Skole og Børnehus har bedt forældrene til 32 børnehavebørn og samtlige elever fra 0. til og med 3. klasse om at hente deres børn med det samme, hvis de har mulighed for det.

Det sker efter, at en ansat i Stauning Børnehus og Stauning SFO fredag er blevet testet positiv for coronavirus, efter hun i weekenden deltog i en fest, hvor en anden deltager efterfølgende viste sig at være smittet med Covid-19.


Vi har gjort det, at vi har kontaktet forældrene til 32 børn i børnehaven på SMS, hvor vi har forklaret dem sagen og opfordret dem til at hente deres børn hurtigst muligt, hvis det er muligt for dem. Den samme besked har vi sendt ud til forældrene i 0., 1., 2. og 3. klasse.

Jakob Agerbo, skoleleder


Medarbejderen nåede at være på arbejde både mandag og tirsdag.

- Hun henvendte sig og fortalte, at hun havde været til en fest, hvor der var en, der var blevet konstateret positiv, og så bad vi hende om at blive hjemme, indtil hun havde fået foretaget en dobbelt test, siger Jakob Agerbo, der er øverste leder for både skole og dagtilbud i Stauning.

Skolen har fredag formiddag bedt forældrene om at hente deres børn, hvis de har mulighed for det.

- Vi har gjort det, at vi har kontaktet forældrene til 32 børn i børnehaven på SMS, hvor vi har forklaret dem sagen og opfordret dem til at hente deres børn hurtigst muligt, hvis det er muligt for dem. Den samme besked har vi sendt ud til forældrene i 0., 1., 2. og 3. klasse. Vi ved, det ikke er alle børn, der er i SFO’en i 0., 1., 2. og 3. klasse, men vi tænkte, det nok gav bedst mening at få henvendt os til alle forældrene. Selvom børnene måske ikke har gået i SFO’en, har de været tæt sammen med de børn, der gør, siger Jakob Agerbo.

Han forklarer, at børnehavebørnene skal testes to gange, før de må komme tilbage igen, mens eleverne fra 0. til 3. klasse bliver hjemmeundervisning fra mandag, indtil alle børnene er blevet testede.

To af de medarbejdere, der har været tættest på den smittede, er desuden blevet sendt hjem.

Hjemsendelsen kommer efter, at prisoverrækkelsen af Landsbyprisen, som Stauning er årets modtager af, torsdag blev aflyst, fordi en lokal borger var blevet testet positiv for coronavirus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rema 1000s Ringkøbing-planer får kamp til stregen: Lidl truer med Erhvervsstyrelsen, og Coop frygter Kvickly-lukning

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Direktør i byggefirma skal betale millionerstatning til københavnsk ægtepar efter sommerhuskøb

Annonce