Annonce
Ringkøbing

Ansøgning giver bonus: Legat sender Hee Skoles elever på golfbanen for at svinge køller

Hee Skole er en af de 39 skoler, som denne gang fik del i Skolemælkslegatet. Legatet har siden 2013 været med til at give skolebørn gode oplevelser. Foto: Mejeriernes Skolemælksordning
Hee Skole er en af 39 skoler, der denne gang fik del i Skolemælkslegatet.

Hee: Hole in one! Børnene i 4. til 6. klasse på Hee Skole kan se frem til at spille golf i Dejbjerg Golfklub takket være en donation på 1.500 kr. fra Mejeriernes Skolemælkslegat.

Mejeriernes Skolemælksordning, der står bag legatet, kunne ikke stå for legatansøgningen fra Daniel Baden, lærer på Hee Skole.

I ansøgningen skrev Daniel Baden følgende: "Vi havde i efteråret et golfforløb i idræt, som vi rigtig gerne vil afslutte med en tur til den rigtige golfklub. Vi søger primært pengene, fordi vi mener, at sporten golf kan åbne muligheder for de børn, som ikke synes, at fodbold, gymnastik og håndbold er en ’fed’ sport. Hermed er der også et godt fællesskab ved at komme på udflugt og besøge en rigtig golfklub".

Annonce

Projekter der gør en forskel

Skolemælkslegatet skal blandt andet være med til at fremme sundhed, bevægelse og fællesskab på landets skoler. Til den seneste uddeling af legater i april var der 572 ansøgninger.

- Det er dejligt, at så mange skoler har lyst til at lave projekter, som kan gøre en forskel for rigtig mange elever. De 39 projekter, vi har valgt at støtte, giver eleverne oplevelser og viden, som de måske ellers ikke kunne få. Der var mange andre gode ansøgninger, så vi kan kun opfordre til, at man søger på ny, når vi igen uddeler legatmidler til efteråret, siger Jan Hermansen, leder af Mejeriernes Skolemælksordning i en pressemeddelelse.


Det er dejligt, at så mange skoler har lyst til at lave projekter, som kan gøre en forskel for rigtig mange elever. De 39 projekter, vi har valgt at støtte, giver eleverne oplevelser og viden, som de måske ellers ikke kunne få.

Jan Hermansen, leder af Mejeriernes Skolemælksordning


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce