Annonce
Mærkedage

Annette Lind fejrer fødselsdag ved at tale kvindernes sag

Annette Lind fylder 50 år den 2. juni, midt under valgkampen. Så fødselsdagsfesten må vente. Foto: Morten Stricker
S-spidskandidat har for travlt med valgkamp til at fejre sin 50-års fødselsdag,
Annonce

Holstebro: På søndag den 2. juni runder Socialdemokratiets nordvestjyske spidskandidat, Annette Lind, de 50 år.

For mange ville det være anledning til en stor fest. Men ikke for Annette. Og det er ikke kun fordi, fødselsdagen falder midt under valgkampen.

- Sådan tror jeg bare, at jeg er. Også i det politiske liv. Det er ikke så meget mig som sagen, det handler om, siger Annette Lind, der har siddet i folketinget for Socialdemokratiet siden 2011.

Så nej, der skal ikke være stor fest på søndag, selvom hendes nærmeste - "vi er en lille familie" - er inviteret samme aften til middag.

I stedet fejrer Annette Lind sit halve århundrede med et arrangement foran rådhuset i Holstebro, hvor hun sammen med andre kvindelige politikere agiterer for at få flere kvinder ind i politik.

- Er du klar over, at da Helle Thorning var statsminister, var 38 procent af de valgte kvinder? Nu tror jeg ikke engang, at det er 38 procent af de opstillede kandidater, der er kvinder, siger Annette Lind, tydeligt lettet over at kunne tale politik i stedet for sin egen fødselsdag.

Men hun slipper ikke.

Jamen skal du slet ikke holde fest?

- Jo, jo, på et tidspunkt, engang efter valget skal jeg nok holde en fest … når jeg får lidt tid. Altså, det er jo ikke første gang, jeg prøver det. Sidste gang fyldte jeg også år under valgkampen. Og vi har jo vidst længe, at det her valg ville komme, så jeg har ikke planlagt nogen fest. Valget er altså betydeligt vigtigere end min fødselsdag, siger hun bestemt.

Socialdemokratiet i Holstebro markerer dog fødselsdagen med en reception lørdag 1. juni klokken 10-12.30 i partiets valgcafé i Nørregade 42 i Holstebro. Alle er velkomne til fødselsdagsreceptionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overbefolkning: Vi udrydder os selv

Annonce