Navne

Anne Marie Kjerstrup har altid undervist voksne

Anne Marie Kjerstrup fylder 24. november 60 år. PR foto

Anne Marie Kjerstrup er lærer, skolehjemsassistent og mentor på UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern og har i hele sit arbejdsliv arbejdet med voksenundervisning. 24. november fylder hun 60 år.

Skjern: Anne Marie Kjerstrup, Skjern, fylder 60 år lørdag den 24. november.

Fødselaren er lærer, skolehjemsassistent og mentor på UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern og har i hele sit arbejdsliv arbejdet med voksenundervisning.

Fra 2001 til 2011 var hun viceforstander på Sprogcenter Syd Skjern, som fusionerede med UCRS i 2007. Før det var hun fra 1986 og til 2001 lærer, uddannelses- og erhvervsvejleder og souschef ved AOFs Sprogskole i Ribe.

Arbejdslivet har også budt på opgaver som amtskonsulent ved AOF Ringkøbing Amt og kontorassistent ved AOF Ringkøbing Amt. Anne Marie Kjerstrup har i mange år undervist i Åbent-it, som er efteruddannelse:

- Jeg er meget glad, når kursisterne går derfra og er blevet bedre til it, uanset om det handler om komplicerede funktioner i Excel eller at kunne skrive en ansøgning i Word, udtaler fødselaren i en pressemeddelelse.

Rejselysten

I fritiden tager Anne Marie Kjerstrup ud på oplevelser. Hun og manden tager på camping, gerne i Danmark men også i Tyskland, Polen og hvor de ellers har lyst at rejse hen. - Jeg kan også godt lide ture ved Vesterhavet i Vejlby Klit, hvor vi har et sommerhus sammen med min søster og svoger. Og helt i tråd med den store rejselyst skal den runde dag fejres sammen med manden på en rejse til Indien.

0/0
Danmark

Video: Se den fulde statsminister-duel mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke

Navne For abonnenter

Jens Olufsen er stolt efter 25 år i spidsen for museumsforeningen

Navne

Bankdirektør med gode ben: Til hverdag holder han trit med banken - i weekenden med feltet

Navne

Karl Kristian fejrer sit debutalbum med et godt glas rom i Hvide Sande

Navne For abonnenter

En smal sag for Flemming at servere gode vine til sit jubilæum

Navne

Lokale konfirmander 17-19. maj 2019

Navne

Ny revisor

Navne

Skolen kommer i første række - trods alt