Annonce
MAD OG DRIKKE

Anne Hjernøes sommeropskrift: Knurhaner med smørsauce


Annonce

Til fire personer

Det skal du bruge:

600 g knurhanefileter

3 spsk. smør

1 god slat ekstra jomfruolivenolie

Flagesalt og friskkværnet sort peber

750 g nye kartofler eller aspargeskartofler

200 g smør

1 glas tyttebærsyltetøj

Eventuelt spinat

Sådan gør du:

Drys med salt og peber og steg fisken gylden og sprød på en pande i en blanding af olie og smør.

Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre, og pil dem om nødvendigt. Smelt smørret i en lille kasserolle.

Server de stegte knurhaner med smørsauce, kogte kartofler og tyttebærsyltetøj. Giv gerne en håndfuld frisk eller sauteret spinat som tilbehør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

19-årige Svend labber ligaspilletid i sig: Skiftet til Skjern har været helt perfekt

Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold For abonnenter

Målmændene kiksede, da Skjern mistede sejren: Med flere redninger havde vi hevet den hjem

Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

Annonce