Annonce
Ringkøbing

Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad fyrer den af

De hedder egentlig Andreas Seebach og Anna Bukh Jakobsen, men når de går på scenen, lystrer de navnene Johnny Ligeglad og Anna Spejlæg. Pressefoto

Ringkøbing: Far og mor må da godt komme med, men det er i særdeleshed en koncertoplevelse for børn, når gruppen HipSomHap søndag 20. oktober sidst på formiddagen rykker inden for på spillestedet Generator i Ringkøbing.

Bag HipSomHap står Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach - eller Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, som de hedder, når de går på scenen.

De to rappere er trætte af kedelig børnemusik og har en fælles mission om at give de helt unge musiklyttere i alderen seks til 12 år en oplevelse af at blive taget seriøst. Derfor opstod ideen om at danne Danmarks første rapgruppe for børn:

- Meget børnemusik er velproduceret, men det er også lidt kedeligt. Vi vil gerne lave noget, der tager børnene seriøst og har lidt mere kant. Det skal - for at sige det ligeud - være pissehamrende sjovt, og børnene skal føle, at de er med i det, siger Andreas Seebach.

HipSomHap er efter sigende et stort hit på videotjenesten YouTube, og duoen oplever stor efterspørgsel - sidste år blev det til flere end 100 koncerter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

130-årigt mejeri lader livet for at gøre plads til byggegrunde: Landsby tørster efter tilflyttere

Annonce