Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Spider-Man: Far from home på UHD

Tom Holland er tilbage i rollen som Peter Parker, Spider-Man, der i mere end én forstand skal samle tråden op, efter End Game satte punktum for de første 22 (!) film i Disneys Marvel-univers. Peter Parker forsøger at holde fri fra at være Spider-Man med en studietur til Europa, men der går ikke længe, før farerne finder ham, og han må trække i dragten på ny.

Det er en utaknemmelig opgave at skulle komme efter formidable End Game, men Far from home når ikke en gang tæt på. Tom Holland, Zendaya og de andre skuespillere gør det faktisk rigtig godt, men historien er tåkrummende ringe, og det er sigende, at effekterne – som er imponerende – stjæler rampelyset fra ellers dygtige skuespillere.

Filmen er dermed også vildt flot på UHD i Dolby Vision, hvor de imponerende effekter står skarpt med masser af lys, farver og detaljer. Far from home mangler ikke actionscener – eller eksplosioner, og det håndterer Dolby Atmos-lydsporet heldigvis til UG.

Ekstra-materialet har alle de features og frasorterede scener, man kunne ønske sig.

Spider-Man: Far from home er ude nu på UHD, blu-ray og dvd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce