Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Overwatch tager springet til Switch

Overwatch klarer springet til Nintendo Switch flot, og hvis du sætter din mobil til at dele internet, kan du nu spille Overwatch i bussen eller på toget. Pr-foto
Overwatch udkom oprindeligt i 2016, men blander sig nu i mængden af populære spil, der har taget springet over på den ditto populære Nintendo Switch-konsol.
Annonce

Da Diablo 3, der lige som Overwatch udgives af Blizzard, tog springet til Nintendo Switch, synes jeg, det var et helt oplagt valg. Tænk bare at kunne bekæmpe helvedes horder og grinde dine characters, mens du sidder i toget. Men da Overwatch blev annonceret, var jeg mere skeptisk – for kan en FPS fungere på farten? Eller vil spillet binde din Switch til tv’et?

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.
Annonce

Kæmp hvor end du er

Det korte svar er: ja, det fungerer. Overwatch har tre år på bagen, og selvom Nintendo Switch-versionen grafisk ikke kan måle sig med versionen på Xbox One, PS4 og pc, fungerer det upåklageligt. Overewatch kører i 30 fps på Switch, 700p håndhold og 900p docked. Jeg lægger ikke mærke til den grafiske nedskalering, når man spiller håndholdt, men spiller man docked, vil det være svært ikke at bide mærke i. Spilglæden er dog den samme.

Styringen er faktisk den største forandring i forhold til, hvis man er vant til at spille Overwatch på Xbox One eller PS4 – og selv pc. Har man en pro controller, er der ikke den store forandring i forhold til Microsoft og Sony, men det kræver tilvænning at plaffe modstanderne ned, når man spiller håndholdt.

Kan man tilpasse sig styringen, er Overwatch på lige fod med Diablo 3 en fornøjelse at have med på farten – husk dog, at du i højere grad end Diablo 3 får brug for internet, når du er væk hjemmefra.

Titel: Overwatch Legendary Edition

Platform: Nintendo Switch-udgaven, findes også på Xbox One, PS4 og pc

Udgivelsesdato: 15 oktober til Nintendo Switch, oprindeligt 24. maj 2016

Grafisk kan Overwatch på Nintendo Switch ikke måle sig med versionerne på Xbox One, PS4 og pc, men underholdningsmæssigt er der ingen forskel. Styringen kræver en smule tilvænning, når man spiller håndholdt, men i dock er det, som at spille på Xbox eller PlayStation. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce