Annonce
Hvide Sande

Angelina skruer lidt ned for åbningstiden

Lige nu holder Angelina Kosar og hendes familie en tiltrængt ferie, men fra midten af november vil der være weekendåbent i iscaféen 'Angelinas', der ligger for enden af Badevej i Søndervig. Arkivfoto: Henrik Breum
Kvinden bag iscaféen 'Angelinas' på kanten af havet i Søndervig, Angelina Kosar, har haft en fin sommersæson, men nu skruer hun lidt ned for blusset, da der ikke er mange turister i hverdagene.
Annonce

Søndervig: - Hele årets husleje er hjemme. Regninger efter dårlige vejrdage er betalt, så nu har jeg mindre ondt i maven. Der er balance, og det ser fornuftigt ud.

Sådan lød det i slutningen af juli fra Angelina Kosar, der står bag iscaféen 'Angelinas' i klitterne for enden af Badevej i Søndervig.

Lige nu puster hun ud efter en god sommer- og efterårssæson; og forbereder sig på den vinter, der sender kulde ind over kysten.

Lige nu er caféen lukket, men fra midten af november vil der være åbent i weekenden hos 'Angelinas.' Her bliver der dog skruet lidt ekstra op for blusset i ugen før og ugen efter jul, hvor det bliver muligt at lune sig med en god kop kaffe og måske en pandekage alle ugens dage.

Ved årsskiftet bliver der igen lukket ned for en stund:

- I 2020 indleder vi sæsonen, når vinterferien starter, siger Angelina Kosar, der netop i februar i år etablerede sig som selvstændig i yderste klitrække.

Når den to-årige lejeaftale med ejeren af ejendommen udløber, har kvinden fra Herning forkøbsret, og den drømmer hun om at kunne gøre brug af til sin tid.

Angelina Kosar har tidligere drevet en tilsvarende forretning i sin hjemby, men nu satser hun fuldt ud på iscaféen i Søndervig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce