Annonce
Ringkøbing

Andreas klippede snoren til nye klinikker for hjemmeplejen

Der var stor interessee for de to nye sygeplejeklinikker i Ringkøbing-Lem Hjemmepleje. Foto: Kaj Poulsgaard
Onsdag klippede sygeplejeske Andreas Hopf snoren til to nye sygeplejeklinikker i Ringkøbing-Lem Hjemmepleje i Sundhedshuset i Ringkøbing. Borgerne skal nu gå til indgang B for eksempel at få professionel sårpleje i et perfekt lokale til formålet.
Annonce

Ringkøbing: Onsdag var en festdag for sygeplejerskerne i Ringkøbing-Lem Hjemmepleje.

Sygeplejeske Andreas Hopf klippede snoren til to nye sygeplejeklinikker i Sundhedshuset i Ringkøbing.

Dermed er sygeplejen efter flere år i kælderen - i et ikke helt velegnet lokale - rykket op i stueetagen, hvor der nu er indrettet to klinikker til for eksempel at få professionel sårpleje i et perfekt lokale til formålet.

Andreas Hopf er uddannet sårsygeplejerske og vil være en af dem, der har sin faste arbejdsdag i lokalerne.

Han understreger, at ud over en god kvalitet af sårpleje er en anden fordel, at brugerne kan bestille en bestemt tid i klinikken, så man ikke behøver at sidde hjemme og vente på, at sygeplejersken kommer forbi.

- Vi har det ønske, at alle de borgere, der har mulighed for at komme i klinikken, kommer der i stedet for hjemmebesøg. Der kan også doseres medicin eller gives injektioner af enhver art her, siger enhedsleder Birgit Wang Nielsen.

Hun håber nu, at brugerne hurtigt vil opdage, at klinikken skal benytte Indgang B i stedet for Indgang D. Foreløbigt har klinikken åbent i dagtimerne, men det kan ændres ved behov.

- En anden god ting ved flytningen er, at vi nu kommer på samme etage som lægerne og andre behandlere. Det gør alt andet lige samarbejdet nemmere, og borgerne kan måske gå lige fra lægen og hen til os - eller omvendt, siger Andreas Hopf.

Han oplever allerede nu et rigtig godt samarbejde med de andre behandlere i Sundhedshuset, men forventer, at det bliver endnu bedre i fremtiden.

Det var sygeplejerske Andreas Hopf, der klippede snoren til de to nye sygeplejeklinikker i Sundhedshuset i Ringkøbing. Foto: Kaj Poulsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Videbæk

Udsigt til coronabenspænd: Fjelstervang vil overvære det sidste slag om skolerne

Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

Annonce