Annonce
Ringkøbing

Andreas klippede snoren til nye klinikker for hjemmeplejen

Der var stor interessee for de to nye sygeplejeklinikker i Ringkøbing-Lem Hjemmepleje. Foto: Kaj Poulsgaard
Onsdag klippede sygeplejeske Andreas Hopf snoren til to nye sygeplejeklinikker i Ringkøbing-Lem Hjemmepleje i Sundhedshuset i Ringkøbing. Borgerne skal nu gå til indgang B for eksempel at få professionel sårpleje i et perfekt lokale til formålet.

Ringkøbing: Onsdag var en festdag for sygeplejerskerne i Ringkøbing-Lem Hjemmepleje.

Sygeplejeske Andreas Hopf klippede snoren til to nye sygeplejeklinikker i Sundhedshuset i Ringkøbing.

Dermed er sygeplejen efter flere år i kælderen - i et ikke helt velegnet lokale - rykket op i stueetagen, hvor der nu er indrettet to klinikker til for eksempel at få professionel sårpleje i et perfekt lokale til formålet.

Andreas Hopf er uddannet sårsygeplejerske og vil være en af dem, der har sin faste arbejdsdag i lokalerne.

Han understreger, at ud over en god kvalitet af sårpleje er en anden fordel, at brugerne kan bestille en bestemt tid i klinikken, så man ikke behøver at sidde hjemme og vente på, at sygeplejersken kommer forbi.

- Vi har det ønske, at alle de borgere, der har mulighed for at komme i klinikken, kommer der i stedet for hjemmebesøg. Der kan også doseres medicin eller gives injektioner af enhver art her, siger enhedsleder Birgit Wang Nielsen.

Hun håber nu, at brugerne hurtigt vil opdage, at klinikken skal benytte Indgang B i stedet for Indgang D. Foreløbigt har klinikken åbent i dagtimerne, men det kan ændres ved behov.

- En anden god ting ved flytningen er, at vi nu kommer på samme etage som lægerne og andre behandlere. Det gør alt andet lige samarbejdet nemmere, og borgerne kan måske gå lige fra lægen og hen til os - eller omvendt, siger Andreas Hopf.

Han oplever allerede nu et rigtig godt samarbejde med de andre behandlere i Sundhedshuset, men forventer, at det bliver endnu bedre i fremtiden.

Annonce
Det var sygeplejerske Andreas Hopf, der klippede snoren til de to nye sygeplejeklinikker i Sundhedshuset i Ringkøbing. Foto: Kaj Poulsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Annonce