Annonce
Skjern Håndbold

Anders Eggerts afløser er fundet - Skjern Håndbold henter Lasse Uth i Ribe-Esbjerg

Lasse Uth spillede - som her på fotoet - tidligere for Nordsjælland Håndbold, inden han for to år siden skiftede til Ribe-Esbjerg. Efter denne sæson starter Lasse Uth på en treårig kontrakt i Skjern Håndbold. Arkivfoto: Ole Nielsen
Skjern Håndbold har nu pladsen som venstre fløj besat til næste sæson. Efter kontraktforlængelsen med Jørgen Rasmussen tidligere på ugen har Skjern nu skrevet treårig kontrakt med Lasse Uth fra Ribe-Esbjerg som afløser for Anders Eggert.
Annonce

Skjern: Der er talt meget om venstre fløj i denne uge i Skjern Håndbold.

Først forlængede man aftalen med Jørgen Rasmussen.

Så kom beskeden om, at Anders Eggert stopper karrieren efter denne sæson.

Og nu kan klubben så præsentere Lasse Uth som afløser for Anders Eggert. Lasse Uth skifter fra Ribe-Esbjerg på en treårig kontrakt fra næste sæson. Det fortæller Skjern Håndbold i en pressemeddelelse lørdag eftermiddag.


Jeg er glad og stolt over, at en klub som Skjern Håndbold har valgt at kigge min vej. Skjern er en ambitiøs klub, som spiller med om medaljer hvert år, og som lægger stor vægt på europæisk deltagelse.

Lasse Uth, kommende fløjspiller i Skjern Håndbold


Skjern Håndbold kalder den 30-årige Lasse Uth en driftsikker og rutineret ligaprofil.

- Jeg er glad og stolt over, at en klub som Skjern Håndbold har valgt at kigge min vej. Skjern er en ambitiøs klub, som spiller med om medaljer hvert år, og som lægger stor vægt på europæisk deltagelse, siger Lasse Uth i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg har haft en god dialog med klubben, og jeg synes, at setuppet og den rolle der er tiltænkt mig, lyder meget spændende. Jeg er overbevist om, at skiftet vil være med til at udvikle mig yderligere som spiller, siger Lasse Uth, der til sommer flytter til byen.

Annonce

Rosende ord fra Thomas Klitgaard

Sportslig rådgiver i Skjern Håndbold, Thomas Klitgaard, glæder sig over tilføjelsen af Uth, der får rosende ord med på vejen.

- Lasse Uth kan så mange ting. Han dækker formidabelt op – både på fløjen, på backen og som fremskudt når vi dækker 5:1. Han er stærk i mand-mand duellerne, god til at læse spillet, og så er han utrolig driftssikker fra fløjen med høje scoringsprocenter gennem de sidste mange sæsoner i herreligaen. Vi er utrolig glade for, at vi har sikret os Lasse Uth, som vi anser for værende en ret undervurderet fløjspiller. Vi ser frem til arbejde med ham i Skjern Håndbold, og har store forventninger til fløjduoen Uth og Rasmussen i de kommendesæsoner, siger Thomas Klitgaard i pressemeddelelsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Hvide Sande

Smitte på minkfarm nær Søndervig: Stribe af farme fra Vonå til slusen i Hvide Sande falder inden for døds-zonen

Annonce