Annonce
Ringkøbing

Anders Agger nummer seks på hitliste, hvor Kim Larsen topper suverænt

Dokumentarjournalist Anders Agger, der bor i Ringkøbing, er lige nu aktuel med sæson nummer seks af programserien "Indefra" på DR2. Foto: Mingo Nørager / lykkemusic.dk

Med dokumentarjournalist Anders Agger i front har DR2 netop taget hul på en ny sæson af "Indefra", hvor han og redaktionen skaffer sig adgang til miljøer, der normalt ikke er åbne for offentligheden.

Annonce

Ringkøbing: Det er - på mange måder - umuligt at hamle op med Kim Larsen. Også, når det gælder om at tiltrække tv-seere.

TNS Gallup har netop offentliggjort seertal for den seneste uge, hvor DR2 - med dokumentarjournalist Anders Agger fra Ringkøbing i front - havde premiere på sæson nummer seks af programserien "Indefra."

I programmet, der blev vist mandag 24. september, fik seerne et indblik i, hvordan hverdagslivet udspiller sig i et såkaldt fixerum i Aarhus. Den gribende historie om narkomanen Tristan fik 158.000 danskere til at vælge DR2 den aften, hvilket giver "Indefra" en placering som nummer seks.

På public service-kanalen var der dog ingen, der kunne måle sig med Kim Larsen i ugen, der lige er gået.

Et program med titlen "Folkets sanger" fik søndag aften 291.000 seere til at mindes Danmarks største sangskriver på DR2, hvor to andre udsendelser om Kim Larsen søndag eftermiddag også klemte sig ind i sidste uges top-ti på kanalen - med henholdsvis 150.000 og 113.000 seere.

Annonce

Helt vilde med dans

De nye tal fra TNS Gallup viser dog med al tydelighed, at hr. og fru Danmark mest af alt er til letbenet underholdning.

De to meste sete programmer i uge 39 blev "Vild med dans" og "Vild med dans - afgørelsen" fredag aften på TV 2, hvor seertallene nåede op på 926.000 og 906.000 seere.

Et døgn senere serverede DR1 også en gang letfordøjelige kalorier til folket, der pænt takkede ja: 859.000 danskere så "Den store bagedyst"; rigeligt til at distancere "Gift ved første blik" og "Landmand søger kærlighed", der blev de fjerde- og femtemest sete tv-programmer i Danmark i sidste uge.

Og ja, Kim Larsens sange lever videre, hvilket TV 2 også kom til at nyde godt af søndag aften, hvor 582.000 danskere satte sig til rette ved skærmen for at se den 34 år gamle film "Midt om natten."

I den nye sæson af "Indefra" sætter Anders Agger og redaktionen blandt andet fokus på Indre Missions Ungdom, Frimurerlogen og Danmarks største, konventionelle svinebonde.

Det meste sete afsnit i 2017-sæsonen af "Indefra" blev det første, hvor Anders Agger stillede skarpt på Lars Løkke Rasmussen - det gav sig udslag i et seertal på 252.000.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce