Annonce
Skjern

Andelskassens lokallånspulje støtter Skjern Udviklingsforum med 9.000 kroner

Andelskassen Skjern har valgt at støtte Skjern Udviklingsforum med 9000 kroner. Det sker blandet andet på grund af udviklingsforums store arbejde med at etablere Den Grønne Korridor. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Skjern: Andelskassen i Skjern har valgt at donere 9000 kroner fra bankens lokallånspulje til Skjern Udviklingsforum.

Begrundelsen er, at Skjern Udviklingsforum gør en stor og vigtig indsats for at forskønne lokalområdet.

Det vil Andelskassen gerne være med til at støtte op omkring samtidig med, at banken med donationen gerne vil vise sin opbakning til det lokale foreningsliv.

- Vi har valgt Skjern Udviklingsforum, fordi foreningen gør et stort og imponerende arbejde for at forskønne lokalområdet. Det gør de i kraft af en række forskellige initiativer og projekter, blandt andet Den Grønne Korridor, siger Ryan H. Tobiasen, centerdirektør i Andelskassen i Skjern.

Lokallånspuljen er et initiativ, hvor Andelskassen lægger 1000 kroner i en pulje, hver gang en kunde optager et såkaldt lokallån til eksempelvis bolig eller bil.

Én gang om året bliver puljemidlerne uddelt til gode, værdiskabende formål i samtlige bankens lokalområder.

Skjern Udviklingsforum har gennem flere år arbejdet med projektet Den Grønne Korridor og har mødt opbakning både lokalt og fra landsfonde.

- Vi er både beærede over og taknemmelige for pengene fra Andelskassen og værdsætter i høj grad den lokale opbakning, som banken viser, siger Lars Foged, som er formand for Skjern Udviklingsforum.

Pengene fra Andelskassen skal blandt andet bruges til at færdiggøre en egetræsplatform, som rækker ud over Kirkeå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce