Annonce
Skjern

Andelskassens lokallånspulje støtter Skjern Udviklingsforum med 9.000 kroner

Andelskassen Skjern har valgt at støtte Skjern Udviklingsforum med 9000 kroner. Det sker blandet andet på grund af udviklingsforums store arbejde med at etablere Den Grønne Korridor. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Skjern: Andelskassen i Skjern har valgt at donere 9000 kroner fra bankens lokallånspulje til Skjern Udviklingsforum.

Begrundelsen er, at Skjern Udviklingsforum gør en stor og vigtig indsats for at forskønne lokalområdet.

Det vil Andelskassen gerne være med til at støtte op omkring samtidig med, at banken med donationen gerne vil vise sin opbakning til det lokale foreningsliv.

- Vi har valgt Skjern Udviklingsforum, fordi foreningen gør et stort og imponerende arbejde for at forskønne lokalområdet. Det gør de i kraft af en række forskellige initiativer og projekter, blandt andet Den Grønne Korridor, siger Ryan H. Tobiasen, centerdirektør i Andelskassen i Skjern.

Lokallånspuljen er et initiativ, hvor Andelskassen lægger 1000 kroner i en pulje, hver gang en kunde optager et såkaldt lokallån til eksempelvis bolig eller bil.

Én gang om året bliver puljemidlerne uddelt til gode, værdiskabende formål i samtlige bankens lokalområder.

Skjern Udviklingsforum har gennem flere år arbejdet med projektet Den Grønne Korridor og har mødt opbakning både lokalt og fra landsfonde.

- Vi er både beærede over og taknemmelige for pengene fra Andelskassen og værdsætter i høj grad den lokale opbakning, som banken viser, siger Lars Foged, som er formand for Skjern Udviklingsforum.

Pengene fra Andelskassen skal blandt andet bruges til at færdiggøre en egetræsplatform, som rækker ud over Kirkeå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Annonce