Annonce
Sport

Amatørfodboldens Hall of Fame - indstil selv ledere, frivillige spillere eller trænere til hæder

Karsten Dahl Schmidt og Ølstrup G&U er et eksempel på den breddefodbold, hvor fra medlemmer til Amatørfodboldens Hall of Fame skal findes. Arkivfoto: Søren Palmelund
Kender du en leder, en frivillig, en spiller eller en træner inden for breddefodbolden, der ikke har fået den respekt og hæder, som du synes, de har fortjent, så har du nu muligheden for at rette op på det ved at indstille en person til Amatørfodboldens Hall of Fame.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Kender du en leder, en frivillig, en spiller eller en træner inden for breddefodbolden, der ikke har fået den respekt og hæder, som du synes, de har fortjent, så har du nu muligheden for at rette op på det ved at indstille en person til Amatørfodboldens Hall of Fame.

Det er Søren Uhd Pedersen, der har stiftet organisationen fodboldstudier.dk og har oprettet portalen LigaBold.dk, der mener, at seriefodbolden og klubberne har mange, der fortjener at blive trukket frem i lyset.

- Folk, der virkelig har gjort en positiv forskel eller som lever og ånder for breddefodbolden eller klubben. Det kan være en træner eller en dommer, en der har stået i kantinen i mange år, en der har spillet flere hundrede kampe. Dem vil vi gerne samle i en Hall of Fame, siger Søren Uhd Pedersen.

Annonce

Der er åbnet for indstillinger

Der er åbnet for indstillinger på Fodboldstudier.dk. Indstillinger skal være indsendt senest den 1. februar, og sidst i februar afsløres det, hvem de første 50 i Hall of Fame bliver. De 50 bliver udvalgt af en jury, og de 50 får alle en eksklusiv medalje.


Folk, der virkelig har gjort en positiv forskel eller som lever og ånder for breddefodbolden eller klubben.

Søren Uhd Pedersen


Der er forskellige kriterier (se faktaboks), der skal være i orden, for at man kan komme i betragtning til Amatørfodboldens Hall of Fame.

- Jeg stiftede for 13 år siden LigaBold.dk, som dækker seriefodbolden i hele landet, og derfor kender jeg nærmest alle klubber uanset hvor i landet, vi er. Derfor ved jeg også, at der er masser af emner, så det er bare om at få dem indstillet, siger Søren Uhd Pedersen.

Kriterier for optagelse i Hall of Fame

For at være valgbar til Amatørfodboldens Hall of Fame, skal kandidaten opfylde minimum ét af de nedenstående kriterier::

Kandidaten har været aktiv i mindst 15 år uanset niveau.

Kandidaten har udført et enestående stykke frivilligt arbejde.

Kandidaten har virket som leder eller frivillig i sporten i Danmark i mindst 15 år, og have ydet et bidrag til sporten, der i ikke ubetydelig grad har medvirket til sportens positive udvikling i klubben, lokalt eller nationalt.

Kandidaten har på værdig vis repræsenteret fodbolden.

Kandidaten har sat sit aftryk i klubbens eller lokalområdets fodboldhistorie.

Kandidaten har været en markant fodboldpersonlighed i klubben eller lokalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce