Ringkøbing

Alternativ sommerferie: Fjordvang Efterskole byder på tre dages camp

Fjordvang Efterskole byder på sommercamp med plads til 100 deltagere. Foto: Fjordvang Efterskole
Efterskolen i Velling har plads til 100 deltagere, der går i 5. til 8. klasse.

Velling: For de forældre og børn, der overvejer et eller to skoleår på en efterskole, kan i tre dage i uge 27 få mulighed for at finde ud af, hvad Fjordvang Efterskole har at byde på.

Efterskolen byder nemlig på det, der hedder sommercamp, og tilbudet er rettet mod elever, der går i 5. til 8. klasse, skriver efterskolen i en pressemeddelelse.

Skolens forstander Jacob Gravlund Jørgensen lover, at der bliver tale om tre dage med fuld fart og en række sommerferieaktiviteter.

- Børnene kan for eksempel rykke guitaren rundt, give den gas på boldbanen, kokkerere gastronomiske lækkerier, designe kunst, bygge tømmerflåder eller skrue i en havetraktor, fortæller Jacob Gravlund Jørgensen, der sammen med lærerteamet og tidligere elever glæder sig til at give børnene en god sommerferieoplevelse og en forsmag på, hvordan det er at bo på en efterskole.

Campen begynder mandag 1. juli og slutter onsdag 3. juli. Børnene sover og spiser på efterskolen ligesom rigtige efterskoleelever, og Jacob Gravlund Jørgensen lover, at deltagerne hurtigt vil knytte nye venskaber.

Der er plads til 100 deltagere, og baseret på interessen for efterskolens påskecamp opfordrer forstanderen til, at interesserede ikke venter alt for længe med at melde sig til.

- Campen i påskedagene var totalt udsolgt, og vi har sat en grænse på 100 deltagere, fordi vi vil være sikre på, at de, der deltager, også får den tid og plads, der skal til for at få tre fine dage, siger Jacob Gravlund Jørgensen.

Det koster 400 kroner at være, og det beløb dækker over fuld forplejning og overnatninger.

Det indeholder sommercampen

De tre dage på Fjordvang Efterskole giver mulighed for at prøve kræfter med følgende linjefag:

- Outdoor

- Metal

- Gastronomi

- Boldspil

- Musik

- Kunst og design

- Ridning (her er der allerede udsolgt)

Kilde. Fjordvang Efterskole

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce