Annonce
Ringkøbing

Alternativ sommerferie: Fjordvang Efterskole byder på tre dages camp

Fjordvang Efterskole byder på sommercamp med plads til 100 deltagere. Foto: Fjordvang Efterskole
Efterskolen i Velling har plads til 100 deltagere, der går i 5. til 8. klasse.

Velling: For de forældre og børn, der overvejer et eller to skoleår på en efterskole, kan i tre dage i uge 27 få mulighed for at finde ud af, hvad Fjordvang Efterskole har at byde på.

Efterskolen byder nemlig på det, der hedder sommercamp, og tilbudet er rettet mod elever, der går i 5. til 8. klasse, skriver efterskolen i en pressemeddelelse.

Skolens forstander Jacob Gravlund Jørgensen lover, at der bliver tale om tre dage med fuld fart og en række sommerferieaktiviteter.

- Børnene kan for eksempel rykke guitaren rundt, give den gas på boldbanen, kokkerere gastronomiske lækkerier, designe kunst, bygge tømmerflåder eller skrue i en havetraktor, fortæller Jacob Gravlund Jørgensen, der sammen med lærerteamet og tidligere elever glæder sig til at give børnene en god sommerferieoplevelse og en forsmag på, hvordan det er at bo på en efterskole.

Campen begynder mandag 1. juli og slutter onsdag 3. juli. Børnene sover og spiser på efterskolen ligesom rigtige efterskoleelever, og Jacob Gravlund Jørgensen lover, at deltagerne hurtigt vil knytte nye venskaber.

Der er plads til 100 deltagere, og baseret på interessen for efterskolens påskecamp opfordrer forstanderen til, at interesserede ikke venter alt for længe med at melde sig til.

- Campen i påskedagene var totalt udsolgt, og vi har sat en grænse på 100 deltagere, fordi vi vil være sikre på, at de, der deltager, også får den tid og plads, der skal til for at få tre fine dage, siger Jacob Gravlund Jørgensen.

Det koster 400 kroner at være, og det beløb dækker over fuld forplejning og overnatninger.

Det indeholder sommercampen

De tre dage på Fjordvang Efterskole giver mulighed for at prøve kræfter med følgende linjefag:

- Outdoor

- Metal

- Gastronomi

- Boldspil

- Musik

- Kunst og design

- Ridning (her er der allerede udsolgt)

Kilde. Fjordvang Efterskole

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Annonce