Ringkøbing

Alternativ sommerferie: Fjordvang Efterskole byder på tre dages camp

Fjordvang Efterskole byder på sommercamp med plads til 100 deltagere. Foto: Fjordvang Efterskole
Efterskolen i Velling har plads til 100 deltagere, der går i 5. til 8. klasse.

Velling: For de forældre og børn, der overvejer et eller to skoleår på en efterskole, kan i tre dage i uge 27 få mulighed for at finde ud af, hvad Fjordvang Efterskole har at byde på.

Efterskolen byder nemlig på det, der hedder sommercamp, og tilbudet er rettet mod elever, der går i 5. til 8. klasse, skriver efterskolen i en pressemeddelelse.

Skolens forstander Jacob Gravlund Jørgensen lover, at der bliver tale om tre dage med fuld fart og en række sommerferieaktiviteter.

- Børnene kan for eksempel rykke guitaren rundt, give den gas på boldbanen, kokkerere gastronomiske lækkerier, designe kunst, bygge tømmerflåder eller skrue i en havetraktor, fortæller Jacob Gravlund Jørgensen, der sammen med lærerteamet og tidligere elever glæder sig til at give børnene en god sommerferieoplevelse og en forsmag på, hvordan det er at bo på en efterskole.

Campen begynder mandag 1. juli og slutter onsdag 3. juli. Børnene sover og spiser på efterskolen ligesom rigtige efterskoleelever, og Jacob Gravlund Jørgensen lover, at deltagerne hurtigt vil knytte nye venskaber.

Der er plads til 100 deltagere, og baseret på interessen for efterskolens påskecamp opfordrer forstanderen til, at interesserede ikke venter alt for længe med at melde sig til.

- Campen i påskedagene var totalt udsolgt, og vi har sat en grænse på 100 deltagere, fordi vi vil være sikre på, at de, der deltager, også får den tid og plads, der skal til for at få tre fine dage, siger Jacob Gravlund Jørgensen.

Det koster 400 kroner at være, og det beløb dækker over fuld forplejning og overnatninger.

Det indeholder sommercampen

De tre dage på Fjordvang Efterskole giver mulighed for at prøve kræfter med følgende linjefag:

- Outdoor

- Metal

- Gastronomi

- Boldspil

- Musik

- Kunst og design

- Ridning (her er der allerede udsolgt)

Kilde. Fjordvang Efterskole

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen