Annonce
Ringkøbing

Alt ved det gode i Sommerlyst: 14 bådejere på venteliste

2019 var et godt år for Sommerlyst. Der er bådejere på ventliste til en plads, og foreningens kassebeholdning er på 63.703 kr. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

RINGKØBING: 2019 var et godt år for Engforeningen Sommerlyst i Ringkøbing. De 124 bådpladser er alle i brug - og 14 bådejere er på venteliste til en plads. Det nye klubhus er betalt, og foreningens kasse-beholdning er 63.703 kr.

Knap 60 deltog i generalforsamlingen, hvor formanden, Martin Sandgrav, orienterede om aktiviteterne i foreningens 151. år og henviste til Sommerlysts hjemmeside på internettet, hvor man kan orientere sig om stort og småt - og evt. melde sig som hjælper ved de traditionelle opgaver hen over sæsonen. I sommeren 2020 skal klubhuset males, og inderhavnen skal renses for mudder.

Kassereren, Karsten Haakonsen, gennemgik regnskabet for 2019, hvor indtægterne var 263.344 kr. og udgifterne 195.754 kr. Efter fratræk af overført underskud på 3887 kr. fra 2018 sluttede regnskabet med kasse-beholdningen på 67.703 kr., hvilket også er foreningens egenkapital.

Martin Sandgrav blev genvalgt som formand, og Jens Sundgaard genvalgtes til bestyrelsen, mens Henrik Stenderup nyvalgtes i stedet for Flemming Barbesgaard, som ikke ønskede genvalg.

Under eventuelt førtes en længere debat om det store million-projekt i natur-området langs den østlige side af Vonå, hvor der bl.a. skal etableres en træk-færge over åen til Gl. Sommerlyst ved den vestlige side.

Efter generalforsamlingen blev der serveret gule ærter og ostemadder, så ingen gik sultne hjem fra årets generalforsamling i Sommerlyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Jeg vil nødig kaldes superspreder men jeg har jo nok smittet nogen

Ringkøbing-Skjern

Mandagens coronatal: Med 24 nye coronatilfælde over weekenden er Ringkøbing-Skjern i samme kategori som Hovedstadsområdet

Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Ringkøbing-Skjern

SF om solcellekapløb: Vi risikerer at begå den samme dumhed som med vindmøllerne

Annonce