Annonce
Ringkøbing

Alt fra blues til orgel og spillemandsmusik i Ringkøbing

"In Bed Before Midnight" spiller torsdag aften på torvet. Pressebillede
Der er musik for enhver smag i Ringkøbing den denne uge. Fra blues over orgelkoncert til spillemandsmusik og populær pop.
Annonce

RINGKØBING: Selvom man stadig skal holde afstand kan man stadig glæde sig til masser af musikalske oplevelser, hvis man besøger Ringkøbing den kommende uge. Og det i en uge, hvor forsamlingsforbuddet er hævet fra 50 til 100 personer,

Mandag eftermiddag spiller Max Wolff prøver fra hans stilsikre, blå og varierede repertoire med retro-toner og reference til de voksnes pladereol, hvor den bluesy guitar står side om side med alt godt fra eksempelvis rockens barndom til og med de langhårede 70’ere.

Som led i 1700 Dagene, spiller "De 2 Spillemænd" liflig folkemusik inspireret af det gamle Ringkøbing. Det sker i Ringkøbings gader tirsdag eftermiddag og senere på eftermiddagen kan man opleve den engelske organist Gwyn Hodgsons spille barokmusik i Ringkøbing Kirke.

Komponisterne stammer for det meste fra Tyskland: Samuel Scheidt, Melchior Schildt, Matthias Weckmann, Georg Böhm, Heinrich Scheidemann, Vincent Lübeck og J. S. Bach, men danskeren Dietrich Buxtehude, hollænderen Jan Pieterszoon Sweelinck og englænderen Henry Purcell er også med.

Torsdag aften er der koncert på Torvet med "In Bed Before Midnight" i anledning af Summer Late Night. De optræder som trio med Malene Meldgaard, Kurt Conradsen & Scott Hoag på scenen.

Man kan også opleve et pibeorgel. Det er faktisk beskrivelsen af en lirekasse: et lille pibeorgel, der klinger, når en stiftvalse eller kartonrulle med huller aktiverer lufttilførslen. Lirekassemanden kan opleves rundt omkring i byen som led i 1700 Dagene. Det sker fredag eftermiddag.

"Brewhouse Jazzband" har hentet inspiration i det traditionelle jazzrepertoire og så tilføjet den særlige Brewhouse ånd, som giver orkesteret sin helt egen sound. Det seks mand store orkester spiller lørdag formiddag på Torvet i Ringkøbing.

Der er gratis adgang til alle arrangementerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Hun jagter værtshusgæster og sporty vestjyder: Sidsel finder statister til krimiserie på vestkysten

Annonce