Skjern Håndbold

Alt forløb helt efter planen mod Nordsjælland

Björgvin Gustavsson scorede tre fine mål på lange præcise udkast i tomt mål. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skjern Håndbold fik en sejr på en dag, hvor alle spillere fik vist fine takter. Det blev belønnet med en lille uges ferie til spillerne.

Skjern: To sikre point, ingen skader, alle mand i kamp, fri en lille uge, kamppause i tre uger.

Der var højt humør i Skjern Håndbolds lejr efter torsdagens hjemmekamp mod Nordsjælland.

Noget af det bedste var at se samtlige Skjern-spillere i aktion - og se de gjorde det godt.

Jan Grebenc fik masser af spilletid, og han scorede fire mål. Det var vigtigt for sloveneren og for Skjern Håndbold, nu hvor Thomas Mogensen sidder ude med en skade.

Björgvin Gustavsson afløste en meget velspillende Emil Nielsen i anden halvleg, og den islandske målmand imponerede blandt andet med tre scoringer.

- Jeg har prøvet at score fire mål i en kamp tidligere. Men derfor var det da alligevel dejligt at score tre mål i dag, fortalte Björgvin Gustavsson.

Han glædede sig mere over, at Skjern havde spillet en god kamp.

- Holdet bevarede koncentrationen hele vejen igennem, og det var dejligt at høre, at publikum igen bakkede flot op. Nu har vi tre uger til at gøre klar til de to sidste kampe i grundspillet, inden vi får en lille pause, hvor vi kan forberede os til slutspillet, sagde Björgvin Gustavsson.

Sebastian Augustinussen spillede en nærmest perfekt anden halvleg med fem mål på fem forsøg. De fire fra spids vinkel på fløjen.

- Dejligt at få chancen og dejligt at udnytte den. Jeg håber, jeg fik vist, at trænerne ikke skal være bange for at sætte mig på banen. Jeg er skarp nok´, fortalte Sebastian Augustinussen, der også understregede vigtigheden af, at holdet bibeholdt koncentrationen hele vejen igennem.

Jonathan Stenbäcken fik uventet pænt med spilletid i angrebet.

- Det siger jeg ikke nej til. Vi vil da alle gerne med i angrebet og score nogle mål. Det er klart, sagde den brølstærke svensker.

I efteråret havde han problemer med den ene skulder, men det mærker han ikke meget til længere, så han vil være et godt alternativ i angrebet, hvis andre ikke slår til.

- Men jeg behøver slet ikke spille med i angrebet. Holdet har virkelig spillet godt angrebsspil efter nytår med flere store sejre. Det kører godt lige nu, sagde Jonathan Stenbäcken.

Nu har Skjern-spillerne fri til onsdag. Det vil sige, de slipper med at løbetræne og styrketræne lidt selv.

- Det bliver godt for dem at få friske ben og friske hoveder. Bagefter skal vi bruge tiden på at lægge på fysikken, så vi kan stå skarpt, når de to sidste kampe i grundspillet skal spilles i slutningen af marts og starten af april. Efter det bliver der en landsholdstermin, hvor vi kan bygge videre på fysikken, så vi er helt klar til slutspillet om seks uger. Og så kan vi sikkert også få Thomas Mogensen klar igen efter en skade, fortalte træner Henrik Kronborg.

Han var glad for kampen mod Nordsjælland.

- Jeg ved godt, de er hårdt ramt af skader lige nu. Men det ændrer ikke ved, vi spillede med god gejst, fin tænding og fuld koncentration. Folk så friske ud, og spillet var godt, sagde Henrik Kronborg.

0/0
Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr