Annonce
Ringkøbing-Skjern

Alle særlige coronatiltag ophæves i Nordjylland: Tiltag gælder fortsat i det vestjyske

Der var lang kø til Covid-19-test ved hallen i Videbæk, da testenheden åbnede i torsdags. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Færre testes positive for coronavirus i Nordjylland, og derfor ophæves nu alle de særlige tiltag i det nordjyske med øjeblikkelig virkning.

Det skriver Sundheds- og Ældreministeriet i en pressemeddelelse.

Der har været et fald i det samlede antal af nye smittede den seneste uge per 100.000 indbyggere - også kaldt incidensen, og i dag er incidenstallet ifølge ministeriet helt nede på 28 i Frederikshavn, Vesthimmerland, Jammerbugt, Thisted, Brønderslev, Hjørring og Læsø Kommuner.

Både Ringkøbing-Skjern og Holstebro Kommuner har den seneste uge været underlagt de samme restriktioner som de syv nordjyske kommuner, fordi man i ministeriet var bekymret for udviklingen af smittede i minkbranchen. De særlige tiltag fortsætter dog foreløbigt frem til den 3. december i det vestjyske.

Testenhederne i Videbæk Idræts- og Fritidscenter, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Ulfborg Fritidscenter, Sundhedshus Tarm og ROFI-Centret er åbne ugen ud. Det er endnu uvist, om teststederne også er åbne i næste uge.

Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce