Annonce
Sport

Alle er enige - mere end fortjent Ringkøbing IF rykker ned

For anden kamp i træk kom Jacob "Jay" Andersen på måltavlen for Ringkøbing IF. Udligningen til 2-2 hjalp ikke. RIF tabte 4-2 til Holbæk i sæsonens sidste kamp. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Endelig. Ringkøbing IFs sæson er endelig forbi. Afsluttet med endnu et nederlag. Med en klar sidsteplads kan RIF ikke klage det mindste over nedrykning til danmarksserien.
Annonce

Ringkøbing: Det er vist godt, Ringkøbing IF skal spille i danmarksserien.

Det er i hvert fald, hvad de fleste gik rundt og sagde, efter de havde set RIF slutte sæsonen af med endnu et nederlag. Endnu et unødvendigt nederlag. Holbæk var ikke så meget bedre, at de skulle have vundet 4-2.


Så tabte vi i stedet på to fejl. Det viser vores manglende kvalitet.

Claus Christiansen, Træner for Ringkøbing IF


Men det gjorde de, og det understregede meget godt den forfærdelige sæson, RIF nu endelig er ude af. En sæson med alt for mange defensive problemer, der kostede alt for mange scoringer, og en sæson med manglende styrke rent offensivt, så der også blev scoret for få mål. 23 kampe med kun tre sejre og en målscore på 28-54 viser tydeligt, at RIF bare har været det dårligste hold af alle i 2. division.

Træner Claus Christiansen talte inden kampen om, at han havde set fremgang i spillet og i holdet, tingene er blevet stabiliseret, og man gik selvfølgelig efter at vinde den sidste kamp, selv om den var uden betydning.

Annonce

Bagud efter seks minutter

Hallo. Seks minutter. Så lang tid gik der, inden RIF var udspillet og bagud 1-0.

Et selvmål små ti minutter senere gav lidt nyt mod. Ikke lang tid. Ny scoring til Holbæk.

Resten af første halvleg var ikke god. Ja den var vel ret beset dårlig.

Tingene blev bedre efter pausen, da RIF satsede mere offensivt - lagde mere energi i presset højere oppe på banen.

Det gav bonus i slutfasen. En god soloaktion af Jacob 'Jay' Andersen gav udligning.

RIF satsede - forgæves. Der var flere muligheder, men i stedet blev kampen lukket af Holbæk med to scoringer efter fejl af RIF. Ragnar Leósson tabte en duel, Mads Petersen gav en ripost, senere blev RIF afdriblet nær baglinjen, så det lignede legestue, da kampens sidste angreb gav scoring til 4-2.

- Jeg frygtede, vi ville være helt væk i den her kamp, når der ikke var noget at spille for, men sådan var det heldigvis ikke. Jeg synes, vi arbejdede godt sammen, og de unge leverede flot, sagde Dennis Juelsgaard.

Efter en god start mente angriberen, at RIF blev for passive resten af første halvleg.

Annonce

Dumme fejl til sidst

- Anden halvleg blev god. Det skal vi tage med videre. Der var masser af energi. Vi skulle have været foran 3-2, inden vi dummede os, så vi alligevel tabte, fortsatte Dennis Juelsgaard.

Det er ikke sådan, at Claus Christiansen står med en følelse af, at det er uretfærdigt, RIF er rykket ned.

- Selvfølgelig ikke. Set over en hel sæson er det kun rimeligt - af flere årsager, sagde Claus Christiansen.

Han mente, at RIF slet ikke skulle have tabt.

- Især anden halvleg bar præg af, at vi ikke ville tabe. Der blev brændt meget energi af. Der var en god indsats flere steder. Jeg har fået set gode unge fra andet geled, og det er fint. Ved 2-2 troede jeg, at vi ville vinde, hvis der kom en vinder. Så tabte vi i stedet på to fejl. Det viser vores manglende kvalitet, sagde Claus Christiansen.

Nedrykningsspil 2. division

Ringkøbing IF-Holbæk 2-4 (1-2)

Mål: 6. minut: 0-1 ved Jeppe Illum. 15. minut: 1-1 på selvmål af Ferdinand Bangsgaard. 20. minut: 1-2 ved Mikkel Jensen. 80. minut: 2-2 ved Jacob ’Jay’ Andersen. 90. minut: 2-3 ved Alexander Stoustrup. 95. minut: 2-4 ved Sebastian Johansen. Advarsel til RIFs Lennard Lauridsen efter 49 minutter og til Mikkel Kjeldstrup efter 60 minutter.

RIFs holdopstilling: Mads Petersen, Jules Youmeni (62. minut: Mads Dahl Overgaard - debut), Nikolaj Pape, Mikkel Kjeldstrup, Klaus Moesgaard (83. minut: Magnus Merrild - debut, Lennard Lauridsen (62. minut: Gloire Rutikanga), Martin Egelund, Johan Søndergaard Larsen (76. minut: Ragnar Leósson), Lauge Olesen, Jacob ’Jay’ Andersen og Dennis Juelsgaard.

Tilskuere: Omkring 200 på Green Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce