Annonce
Debat

Alkohol: Hvor sjov er en fest, som man ikke kan huske bagefter?

Annonce

Læserbrev: Til gymnasielæreren, der tror han er ung med de unge!

Hvad er en fest? Er det en hyggelig aften, hvor alle møder op i deres smukkeste tøj, spiser en lækker middag med 2 glas skøn vin til, danser 4-5 timer til god musik, hyggesnakker med dem, man kan lide at være sammen med - sluttende af med pølsebord eller lignende med et krus øl til at gå hjem på ved 1-tiden - og en frisk morgentur morgenen derefter - mens man tænker over, hvilken rar oplevelse festen var.


Hvor sjovt er det at brække sig ? Hvor sjovt er det, at vågne op med tømmermænd, der banker løs i hovedet ?


ELLER :

Hvor sjovt er det egentlig at have været til en "fest", man ikke rigtig kan huske ?

Hvor sjovt er det at brække sig ? Hvor sjovt er det, at vågne op med tømmermænd, der banker løs i hovedet ? Og hvor sjovt er det at opdage, at én af ens kammerater ikke er kommet hjem efter "festen" - og derefter findes død, efter at han er vaklet ud i fjorden, havnen eller åen - i et forsøg på, at gå hjem - eller er blevet kørt ned af en anden "spritter" ?

Gymnasielæreren tror, at de unge bare vil drikke sig i hegnet udenfor skolen, hvis man indskrænker deres muligheder for at drikke indendørs - sikke dog en mistro til de unge, som han foregiver at respektere !

Lad det komme an på en prøve. Prøv at holde en alkoholfri fest på et gymnasium og se, hvad der sker. Men det tør I nok ikke !

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce