Annonce
Skjern

Alfahanner på asfalt endte med at få ridser i lakken

To mandlige bilister fik begge ridset siderne på deres biler efter en batalje på Videbækvej ved Faster. Foto: Lars Juul
Politiet vil gerne høre fra vidner, der så de to bilister på Videbækvej torsdag eftermiddag.

SKJERN: Det var muligvis temperamenter i det røde felt, der var årsagen, da to mandlige bilister torsdag ved 17-tiden begge endte med at få ridser på siden af deres biler.

De to mænd kørte ad Videbækvej ved Faster i retning mod Skjern, da den ene, en 42-årig mand fra Skjern, i sin personbil overhalede en række biler, heriblandt en sort Mercedes Vito varevogn. Hvad der skete herefter, er endnu ikke helt afklaret, da politiet indtil videre kun har afhørt den 42-årige.

- De kører så på et tidspunkt på siden af hinanden, og deres biler rammer hinanden, så anmelderen fra Skjern får en skade på venstre side af sin bil, mens varevognen får en skade på højre side. Vi ved endnu ikke helt nøjagtigt, hvorfor de kørte, som de gjorde, men noget tyder på, at de har haft en batalje forinden, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Annonce

Bilister talte ikke sammen

Den anden mand, som endnu ikke er afhørt i sagen, kørte i Vito’en. Det er en 56-årig mand fra Nordsjælland. De to bilister har på intet tidspunkt talt med hinanden, da de ikke standsede efterfølgende.


Vi ved ikke, om nogen har gjort noget forkert, så hvis nogle andre har set optrinnet, vil vi gerne høre om det.

Bjarne Højgaard, lokalpolitiet i Ringkøbing


Politiet har en teori om, hvad der sket, men indtil den 56-årige er blevet afhørt, ønsker Bjarne Højgaard ikke at uddybe den. Han vil dog gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have overværet det motoriserede sammenstød på Videbækvej.

- Vi ved ikke, om nogen har gjort noget forkert, så hvis nogle andre har set optrinnet, vil vi gerne høre om det, siger Bjarne Højgaard.

Lokalpolitiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Spritbilist standset i Stauning

Annonce