Annonce
Skjern Håndbold

Aldrig set før - Skjern Håndbold udraderede TTH Holstebro i første halvleg med pauseføring på 24-14

René Rasmussen jubler efter en af de 13 scoringer, Skjern Håndbold leverede i kontrafasen alene i første halvleg mod TTH Holstebro, der blev sendt hjem med et nederlag på 37-31. Foto: Johan Gadegaard
Der er ofte dramatik og spænding, når Skjern Håndbold møder TTH Holstebro. Ikke denne gang. Skjern var alt for suveræne.
Annonce

Skjern: 24-14 ved pausen. Over TTH Holstebro.

Ingen i Skjern Bank Arena kunne huske at have set - eller hørt om - noget lignende.

Men det stod lysende klart på måltavlen.

Hvis der var nogen, der var i tvivl om, hvor Skjern Håndbold står lige nu, så blev de noget klogere.

For Skjern står stærkt. Tre sejre over bløde modstandere blev fulgt op med en af de sejre, Skjern helst vil have - en sejr over lokalrivalerne.

Det endte 37-31. Skjern tabte således anden halvleg. Men det skal være dem tilgivet efter den forrygende festforestilling, hjemmeholdet havde leveret i første halvleg.

Begge hold startede friskt med mange scoringer. Eivind Tangen var ustoppelig for Skjern, og Anders Eggert fulgte trop. Både med de sædvanlige scoringer på straffekast men også fra fløjen og på kontraløb.

Annonce

Gang i vanvittig kontrafase

Det med kontraløb blev tydeligere og tydeligere, som halvlegen skred frem. Især da Skjern rykkede fra 10-8 til 15-8 og 19-10.

Robin Haug fik fat i mere og mere i målet i takt med, at Skjern fik bedre og bedre styr på TTHs frygtede bagkæde. Det gav kontramuligheder på stribe, og det blev til hele 13 kontramål i første og anden bølge og efter hurtig midte i første halvleg.


Da vi gik til pause, kunne jeg virkelig glæde mig over, at vi havde spillet helt fantastisk.

Claus Dalgaard-Hansen, cheftræner i Skjern Håndbold


- Første halvleg var et tydeligt udtryk for den måde, vi gerne vil spille på. Aggressivt forsvar og en god målmandspræstation skal give kontramål. I angrebet skal vi spille hurtigt og direkte. Og så skal vi løbe retur. Ellers nytter det jo ikke at score på kontra, hvis modstanderne også gør det. Den første halvleg var stort set perfekt, fortalte træner Claus Dalgaard-Hansen efter kampen.

Selvfølgelig kunne Skjern ikke helt holde stilen i anden halvleg. Der blev brændt mere end før pausen, der blev lavet nogle fejl, og forsvaret havde ikke helt så godt fat mere. Især Kay Smits kunne Skjern ikke holde. TTHs højre back scorede 12 mål.

- Men jeg hæfter mig nu mere ved, at vi med føring på 31-19 knap midtvejs i anden halvleg havde punkteret kampen. Så hjalp det ikke TTH det store, at deres målmand Richard Frisk sluttede kampen flot af, fortalte Claus Dalgaard-Hansen.

Annonce

Glad for Skjerns høje topniveau

Han var lykkelig for, at Skjern havde signaleret, at holdet har et meget højt topniveau.

- Men det var nu også en kamp, vi havde glædet os vildt til. Efter de tre sejre mod hold fra den nederste del af tabellen havde vi set frem til en kamp mod en modstander, der ville spille med i tempo og rent fysisk. Den glæde kom frem i en første halvleg, hvor det - undskyld udtrykket - var som at se en flok køer blive lukket på græs i foråret. Da vi gik til pause, kunne jeg virkelig glæde mig over, at vi havde spillet helt fantastisk, sagde Claus Dalgaard-Hansen.

I tankerne var han allerede fremme ved udekampen mod Kolding i næste uge.

- En ny vanskelig opgave. Kolding har gjort det over forventning. Især på deres hjemmebane har de været stærke. Kampen her i aften var den første af tre i en fase, der er meget vigtig for os. Kan vi lave gode præstationer i Kolding og hjemme mod Aalborg, er vi kommet langt, sagde Claus Dalgaard-Hansen.

Ligaen herrer

Skjern Håndbold-TTH Holstebro 37-31 (24-14)

Målscorere Skjern Håndbold: Anders Eggert 10 (4), Eivind Tangen 9, Jonas Tidemand 5, René Rasmussen 5, Elvar Jónsson 3, Jonathan Stenbäcken 2, Jesper Konradsson 2 og Oliver Juhl 1.

Målscorere TTH Holstebro: Kay Smits 12 (4), Johan Meklenborg 4, Tobias Bay 4, Christoffer Cichosz 3, Aaron Mensing 2, Allan Damgaard 2, Jeppe Hauskov 2, Odinn Rikhardsson 1 og Emil Jensen 1.

Straffekast: Skjern 5 (4 mål), TTH Holstebro 5 (4 mål).

Udvisninger: Skjern fem, TTH Holstebro fem.

Tilskuere: 400 i Skjern Bank Arena - desværre alt for få.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern er blevet mørkerød: - Det er noget, der ligner anden bølge

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Annonce