Annonce
Ringkøbing Håndbold

Alberte Simonsen var ikke i tvivl: Jeg er meget glad for at forlænge aftalen med Ringkøbing Håndbold med tre år

Alberte Simonsen i velkendt stil som stregspiller for Ringkøbing Håndbold. Den fysisk stærke spiller har forlænget sin aftale frem til sommeren 2024. Arkivfoto: Søren Palmelund
Endnu en af Ringkøbing Håndbolds nøglespillere har forlænget en aftale med klubben. Denne gang er det stregspiller Alberte Simonsen, der har skrevet under på en kontrakt gældende frem til sommeren 2024.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold er godt i gang med at lave aftaler med spillere til næste sæson, og i dag tirsdag kom endnu en aftale på plads. Det er Alberte Simonsen, der har underskrevet en treårig lang aftale frem til sommeren 2024.

- Da klubben spurgte, om jeg var interesseret i at forlænge kontrakten, var jeg ikke i tvivl. Jeg ser frem til fortsat at være en del af Ringkøbing Håndbold de næste tre sæsoner, fortæller Alberte Simonsen.

Hun kom til klubben for tre år siden, og hun har udviklet sig lige siden.

- Jeg startede som bagspiller. Siden spillede jeg noget på venstre fløj, og nu er jeg stregspiller. Jeg har allerede udviklet mig meget med Jesper Holmris som træner, og der kan stadig bygges mere på, og det ser jeg frem til at fortsat have muligheden for, fortæller Alberte Simonsen.

21-årige Alberte Simonsen bor i Herning. Sammen med en kompagnon har hun undertøjsfirmaet Unify Underwear. Efter sommerferien begynder hun at studere.


Jeg får en travl hverdag, men jeg er glad for stadig at skulle bruge en masse sjove timer i Green Sports Arena, hvor jeg efterhånden føler mig ret godt hjemme.

Alberte Simonsen


- Jeg får en travl hverdag, men jeg er glad for stadig at skulle bruge en masse sjove timer i Green Sports Arena, hvor jeg efterhånden føler mig ret godt hjemme. Og så satser jeg på, at vi allerede i år kan få Ringkøbing tilbage til håndboldligaen, siger Alberte Simonsen i en pressemeddelelse fra klubben.

Annonce

Startede som bagspiller uden kontrakt

Da Alberte Simonsen kom til Ringkøbing Håndbold i 2018, var det som amatørspiller med en drøm om at ville forsøge at spille sig til en kontrakt i fremtiden.

- Hun tog kampen op, selv om der var andre, der stod forrest i forhold til spilletid. Alberte har et motto; at det skal da prøves. Hun er i den grad mødt op med den indstilling. Udviklingskurven er bare gået opad, siden hun scorede sit første mål i en ligakamp mod Odense i oktober 2018, fortæller Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl, der er meget begejstret for forlængelsen med den fysisk stærke stregspiller.

Træner Jesper Holmris ser masser af muligheder i Alberte Simonsen, som har en lidt anderledes håndboldopdragelse, end man typisk ser med spillere på det her niveau.

- Alberte er ikke helt skolet på samme måde, som man ser mange andre spillere, og det er spændende. Hendes tilgang til tingene er enkel men målrettet og med masser af potientiale, så det bliver spændende at drive Albertes håndboldkarriere videre, siger Jesper Holmris.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Se video: Kom med op i Tvindmøllen - Skjern-firma skal fremtidssikre klenodiet

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce