Annonce
Vestjylland

Akademichef roser topscorer Tønnesen

17-årige Mikkel Tønnesen scorede to mål i FC Midtjyllands sidste kamp, inden coronakrisen afsluttede sæsonen før planlagt. Målene var nok til at holstebroeren endte øverst på topscorerlisten i U17 ligaen. Pressefoto: FC Midtjylland
Annonce

Herning: Holstebro-drengen Mikkel Tønnesen blev topscorer i årets U17 Liga med 13 mål i 14 kampe.

Og han var ikke den eneste i FC Midtjyllands talentafdeling, der havde mål i støvlerne den seneste sæson. I alle tre landsdækkende ungdomsrækker, både U15, U17 og U19, kom topscoreren nemlig fra FCM af. En præstation, som vækker stolthed hos ulvene.

- Det er en helt fantastisk bedrift, at vi har ligatopscoreren i alle tre ligaer og på den måde har FCMs talentsektor gjort rent bord. Men det er heller ikke kommet af sig selv, for vi har haft fokus på den offensive del af spillet igennem lang tid, fortæller akademichef Flemming Broe til klubbens hjemmeside.

- Generelt set scorer vores hold mange mål, og det skyldes ikke mindst, at vi vægter afslutnings- og sparketræningen højt i FCM. Både Valdemar, Mikkel og Mads har helt tilbage fra deres tid i FCM Elitefodboldskole haft masser af specialtræning med vores afslutningstræner Thomas Kristensen, som i sin tid som fodboldspiller selv var dygtig til at finde målet. Sidenhen har de både trænet med afslutningstræner Peter Johannesen og sparketræner Bartek Sylwestrzak, og så er de også hver især ihærdige med selvtræning af deres færdigheder, fortsætter Flemming Broe.

Mikkel Tønnesen spillede oprindeligt for Holstebro Boldklub, inden turen gik sydpå til FC Midtjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Smittetallet stiger endnu en gang: Ni er testet positive ud af knap 1500 testede i august

Annonce