Annonce
Videbæk

Agilia indviede sit nye domicil på 2600 kvadratmeter

Rita Koch Petersen har været ansvarlig for byggeriet af det nye domicil siden marts 2019. Åbningen af faciliteterne i sidste uge var en kulmination af mange måneders hårdt arbejde. PR foto
Virksomheden, der producerer kosttilskud til landbruget, indviede forleden nye bygninger, der samler lagerkapaciteten og giver plads til alle medarbejdere i samme bygning.

Videbæk: Agilia indviede sit nye domicil på 2600 kvadratmeter på Skjernvej i Videbæk forleden.

Virksomheder, der leverer kosttilskud til landbruget, har udvidet, så al lagerkapacitet fremover kan være samlet på et sted, fremfor at være spredt på flere adresser i omegnen.

- Før lå vores lagre 25 kilometer væk, og vi kørte hver dag en intern lastbil mellem lokationerne. Nu samler vi det hele i et lager ved vores hovedbygning, så vi sikrer et direkte flow med mindre transport, og vi får samlet vores medarbejdere i det samme område, fortæller Site Manager, Rita Koch Petersen, der har haft overordnet ansvar for byggeriet, i en pressemeddelelse.

Annonce
PR foto

Glad borgmester

De nye rammer ikke den eneste vækst, der er sket hos virksomheden de senere år. Siden 2016 er den således vokset fra 22 til 50 medarbejdere, hvilket de nye rammer også er indrettet på. Der har nemlig været nogle år, hvor man har måttet operere med midlertidige pavilloner til omklædning, laboratorium og kantine på grund af pladsmangel i hovedbygningen. Men de dage er ovre nu.

- Det bliver rigtig godt at få vores personale samlet. Det vil helt forventeligt højne vores arbejdsmiljø at kunne mødes i fede lokaler og i en ny kantine. Vi spiser altid morgenmad sammen om mandagen og nyder vores morgenkaffe i hinandens selskab. Nu kan vi alle være til stede hver mandag, det er med til at skabe en god start på ugen, siger Rita Koch Petersen.

Borgmester Hans Østergaard var også tilstede ved indvielsen og glædede sig over, at endnu en virksomhed udvider i området.

- Det er en fantastisk. Vi er glade og stolte over, at virksomheder som Agilia vælger at investere i kommunen. Vi er en kommune, der har dybe rødder i landbrug og fødevareerhvervet, derfor betyder det meget for os, at vi kan være med til at trække virksomheder til området og kan levere kvalificeret arbejdskraft, siger han via pressemeddelelsen. /cak

Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];