Ringkøbing-Skjern

Agilia holdt rejsegilde for nyt lager

Produktions- og lagerchef Jens Iversen talte ved rejsegildet. Foto: Jørgen Kirk
Foderproducenten bygger 2.600 kvadratmeter tilbygning til den eksisterende produktionshal.

Trøstrup: Virksomheden Agilia i Trøstrup syd for Videbæk holdt fredag middag rejsegilde på et nyt 2.600 kvadratmeter byggeri, der skal rumme lager og forbedrede faciliteter for de omkring 40 medarbejdere.

Agilias produktions- og lagerchef Jens Iversen takkede Frost Larsen arkitekterne for ”deres store arbejde med oplæg og udfærdigelse af endelige tegninger, samt det rådgivende ingeniørfirma Hamiconsult for deres arbejde med Agilias projektteam.

- Jeg vil også takke jer håndværkere, som har gået herude siden midt januar. Mange af jer kommer til at være her til den bitre ende. Vi kan jo følge jeres fremskridt på nærmeste hold, og I gør det godt, men ikke mindst, I gør det sikkert. Det er meget vigtigt for os, at jer der går her til dagligt, kommer hjem til fyraften hver dag, i samme stand som i kom, sagde Jens Iversen, der sammen med de øvrige Agilia-medarbejdere glæder sig til at tage byggeriet i oktober-november.

Agilia, der producerer foder til landbruget og tidligere hed Agro Korn, har engelske ejere – og de fik en særlig hilsen fra Jens Iversen, der fik grinet frem hos de forsamlede på byggepladsen.

- Der er ingen af vores engelske kollegaer her i dag. De ville gerne, men de var usikre på, hvad et rejsegilde var, og da jeg oversatte det til ”erektion party”, så meldte de alle afbud, sagde Jens Iversen.

Byggeriet er lagt i hænderne på Skibbild Entreprise, der var repræsenteret af projektleder Karsten Lauridsen, som takkede Agilia og Hamiconsult for et godt samarbejde.

- Åbenhed samt en ligefrem, ærlig og rationel tilgang til de opgaver og udfordringer, som der jo altid kommer undervejs, har været og er kendetegnende for vores samarbejde. Denne indgang til et samarbejde er og forbliver afgørende for, at opgaverne, store eller små løses optimalt, sagde Karsten Lauridsen og takkede ligeledes håndværkere, underentreprenører og leverandører.

Det drejer sig om Sejer Pedersen (kloak- og jordarbejde) Mogens Lund(støbearbejde), Henning Sørensen EL, Gunnar Kristensen VVS, FTM Byg, Give Stålspær, Sunds Murerfirma, MK Byg og Give Elementer, m.fl.

Byggeriet skal stå færdigt omkring otkober/november. Foto: Jørgen Kirk
0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt