Ringkøbing

Agger og Gintberg til lukket byrådsmøde: Borgmester fåmælt om event

Anders Agger og Jan Gintberg er måske i spil til event i Ringkøbing-Skjern. Fotokollage: Jørgen Kirk og Henrik Olesen

Noget tyder på, at Ringkøbing-Skjern har fået en eventmulighed, hvor to særdeles kendte herrer spiller en rolle.

Ringkøbing: Mens der var bekymrede miner og tørre tal på den åbne del af byrådsmødet tirsdag, gik det formentlig anderledes muntert for sig på den lukkede del af mødet.

I hvert fald stod DR-journalist Anders Agger og komiker Jan Gintberg klar til at deltage i den sidste del af byrådsmødet, der er lukket for offentligheden.Hverken de to kendisser eller de byrådsmedlemmer, Dagbladet har talt med, ønsker at fortælle, hvad mødet gik ud på.

Heller ikke borgmester Hans Østergaard (V) er klar til at løfte sløret for anledningen til mødet, men på dagsordenen var et punkt, der hedder: eventmulighed.

- Jeg kan ikke fortælle så meget lige nu. Men det forventer jeg at kunne gøre i løbet af en måneds tid, lyder det fåmælt fra borgmesteren.

Til dagligt huserer Anders Agger på både DR1 og DR2 med sine Indefra-programmer og en rejseserie med kokken Anne Hjernø.

Jan Gintberg er lige nu på turné med sit show Gintberg redder Verden - en tur, der i øvrigt bringer ham til ROFI-Centret den 29. september, hvor 900 foreløbigt har købt billet.

Agger og Gintberg har tidligere været på opgave for Ringkøbing-Skjern Kommune. For ti år siden var de en del af et hold, som skulle komme med idéer til at udvikle kommunens landdistrikter.

Gintberg og Agger har tidligere været på mission for Ringkøbing-Skjern Kommune. Nu skal de det måske igen. I hvert fald tyder alt på, at der er en event på vej. Arkivfoto: Bendt Christiansen
0/0
Ringkøbing

En dag på butikssofaen: Is i farvandet, en ny bluse - og så videre til Toscana

Ringkøbing

Shoppepause: Sofaen skaber vigtige relationer

Ringkøbing

2 x 10 hurtige til Hingerne

Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek

Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk

Ringkøbing

Damtoften har fået sin egen hjertestarter

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost