Annonce
Sport

AGF-træner om sportschefs skifte: FCK har større våben

David Nielsen bærer ikke nag over, at Peter Christiansen har valgt at forlade AGF til fordel for FC København.

Annonce

FC København præsenterede fredag ny sportsdirektør i form af Peter "PC" Christiansen, som københavnerne har lokket til hovedstaden fra AGF.

Nyheden ærgrer AGF-træner David Nielsen, der erkender, at det fortæller noget om magtforholdet i dansk fodbold.

- Når vi andre går i krig med sabler og sværd, så går FCK jo i krig med fly, kanoner og maskingevær. Sådan er det, siger David Nielsen.

FCK ansatte for nylig Jess Thorup som ny cheftræner, men før det var David Nielsens navn også sat i forbindelse med jobbet.

Med Peter Christiansens skifte til FCK er det ikke utænkeligt, at David Nielsen også i fremtiden vil være i spil til cheftrænerposten i hovedstadsklubben, men han har bestemt ikke travlt med at forlade AGF.

- Jeg er sindssygt glad her, og jeg synes, det her er så fed en klub og så fedt et projekt. Man ved aldrig, hvad der sker i fodbold, men det kommer ikke til at ske inden for den nærmeste fremtid.

- FCK har lige ansat en ny træner, og jeg har en lang kontrakt her, fordi jeg gerne vil være her i lang tid, siger David Nielsen.

AGF-direktør Jacob Nielsen ønskede ikke at stille op til interview efter AGF's 1-3-nederlag til FC Nordsjælland søndag aften, men tidligere har han fortalt, at visse spillere var blevet vrede over Peter Christiansens beslutning om at tage til FCK.

Det gælder dog ikke forsvarsspilleren Sebastian Hausner.

- Jeg har taget det stille og roligt. Jeg var til mentaltræner, da vi blev kaldt til hastemøde. Jeg fik egentlig bare overleveret beskeden og tog det stille og roligt. Det er ikke noget, man kan gøre noget ved.

- PC har taget et valg, og det må man respektere. Jeg er ret sikker på, at der kommer en ny mand til jobbet, som er mindst lige så god, siger Sebastian Hausner.

David Nielsen bærer heller ikke nag over for AGF's snart tidligere sportschef.

- Jeg er ikke skuffet over noget som helst. Det er op til hvert enkelt individ at træffe den beslutning, der er bedst for én selv.

- Det er en sindssyg hård branche, og nogle gange bliver man fristet til at cashe in på noget, hvor man føler, at man kan komme videre.

- Det er sådan, fodbold er. Klubben er gået fra et sted til et andet, så selvfølgelig er PC attraktiv. Jeg har været med ham i AGF i tre og et halvt år, og jeg ønsker ham al held og lykke, siger AGF-træneren.

AGF har efter Peter Christiansens opsigelse valgt at suspendere sportschefen, der senest til april tiltræder som sportsdirektør i FCK.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce