Sport

AGF-træner begræder dramatisk afslutning på sæsonen

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Der var stor skuffelse at spore i AGF, da holdet på dramatisk vis blev sendt på sommerferie af Randers.

Søndag aften blev AGF på dramatisk vis sendt på sommerferie, da holdet tre minutter inde i tillægstiden hjemme smed en 1-0-føring mod Randers FC.

Det skete i returkampen om en billet til at møde Brøndby i en playoffkamp om at nå med i kvalifikationen til Europa League.

1-1 holdt kampen ud og blev resultatet, og dermed tabte AGF samlet 2-3 til kronjyderne.

Aarhusianerne missede dermed akkurat avancementet til den direkte duel mod Brøndby den kommende fredag.

Der var derfor helt naturligt stor skuffelse at spore hos AGF efter det bitre resultat.

- At se det hele blive revet fra os i absolut sidste sekund var en decideret nådesløs oplevelse.

- Vi havde kampen præcis, hvor vi gerne ville have den, så det gjorde virkelig ondt, at vi smed resultatet til sidst, siger AGF-træner David Nielsen.

AGF kom foran midtvejs i anden halvleg, og efter scoringen trak hjemmeholdet sig længere tilbage på banen. En bevist plan beretter cheftræneren.

- Vi stod på ingen måde for langt tilbage på banen. Vi er meget komfortable med at stå, som vi endte med, men desværre gik det ikke, siger Nielsen.

Resultatet er samtidig kulminationen på en skuffende sæson, hvor klubben missede sæsonmålet om en placering i Superligaens top-6.

David Nielsen giver et svingene efterår skylden for den missede målsætning, men han påpeger samtidig, at klubben har udviklet sig i foråret.

- Vi smed målsætningen i efteråret, da vi slet ikke var gode nok. Især i november måned famlede vi rigtig meget, så der var det bare ikke godt nok.

- Omvendt kan jeg ikke sætte en finger på vores forår, da vi ud over en enkelt dårlig kamp i Aalborg har gjort det rigtig godt, siger træneren.

Forsvarsspiller Frederik Tingager ærgrer sig ligeledes over den bitre afslutning på sæsonen for AGF.

- Det er fodbold, når det er værst. Det var en rigtig bitter og trist afslutning på sæsonen, og det enormt svært for os at sluge.

- Vi var få sekunder fra at gå videre og få den her finale mod Brøndby, så det er voldsomt ærgerligt, at sæsonen skal slutte nu, siger Tingager.

/ritzau/

0/0
Forsiden netop nu
Navne For abonnenter

Karsten Sandal har styr på beton, vind, sol og Ølstrup

Videbæk

Fælles motion med FCM: Grønbjerg er blevet 170 kilo lettere

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Kultur

Se alle billederne: 100 vestjyder mødtes for at trække i våddragterne

Læserbrev

Rød og grøn og blå - og Vesterled-slottets gyldne skjolde

Læserbrev: De, der følger med i dagens Danmark, vil i den sidste tid have oplevet en del farveflimmer. Nogle røde vil være grønne, og nogle med en mere udefineret, alternativ kulør vil både være røde og grønne; og der er enkelte blå, der vil være grønne. Af disse grunde faldt tanken på Ingemanns ”Der står et slot i Vesterled”. Ingemann så solnedgangen i Vesterhavet ”tækket med gyldne skjolde”. Derhenne i Vesterhavet ”går hver aften solen ned bag rosenskyernes volde”. Og ”fra tusind tårne funkler guld, porten skinner som ravet…”. Hvilken farvepragt! Nu er der ikke noget, der tyder på, at hverken røde, grønne eller blå eller forvirrede alternative nogensinde har set hverken rosenskyer eller gyldne solnedgange i Vesterled; men det skulle de tage sig tid til, inden det er for sent. Så ville de sørge for at bevare solnedgangen i Vesterled og fri den for de vindmøller fire km ude i havet, som svenskere har tænkt sig at opstille. Helt galt synes det at være gået for dem med den mere udefinerede alternative kulør (drømmerne), og for dem, der siger, at de er blå, men hellere vil være grønne (de naive forvirrede). For de læsere, der endnu ikke har forstået et muk, så handler det om et projekt, der hedder kystnære havvindmøller i Vesterhav Syd, hvor der snart bliver placeret et ”festfyrværkeri” af blinkende møllevinger på toppen af 20 styk 190 meter høje møller kun fire km ude i havet i Vesterled (det koster tæt ved ingenting at flytte dem 20-30 km ud på havet) (P.s. Københavns rådhustårn er 108 meter). Håbet er, at nogen snart får det stoppet. Derfor denne appel til især nogle blå, der gerne vil være grønne, og til nogle alternative, der ikke vil eller ikke forstår at bekende kulør.

Ringkøbing-Skjern

Hagl og skybrud: Forsikringsselskab forventer hundrede skader

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Advarsel til politikere om besparelse: Borgere vil blive synlige med uhensigtsmæssig adfærd i bybilledet

Ringkøbing-Skjern

Haglstorm gav enorme skader på landbrugsbygninger og udestuer i Hover-området

112

Rettidig omhu på teknisk skole: To tyveknægte filmet af nye overvågningskameraer