Annonce
Sport

AGF og FCM søger revanche mod Randers og Sønderjyske

For tre uger siden smed AGF sejren mod Randers kort før tid. Torsdag venter en ny mulighed i pokalturneringen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Torsdagen byder på pokalsemifinaler mellem AGF og Randers samt FC Midtjylland og Sønderjyske.

I superligatabellen ligger FC Midtjylland og AGF med i den helt sjove ende som nummer et og tre i mesterskabsslutspillet, men alligevel har de revanche til gode, når de torsdag spiller pokalsemifinaler mod henholdsvis Sønderjyske og Randers.

Særligt AGF har i de seneste sæsoner haft det rædselsfuldt med at møde rivalen fra Randers.

AGF har ikke slået Randers i en betydende kamp siden 3-2-sejren 2. august 2015, og i perioden siden har holdene mødt hinanden 14 gange, hvor Randers har vundet de otte, mens seks er endt uden vinder.

AGF-offensivspilleren Albert Grønbæk hæfter sig dog ved, at man var tæt på senest, da Randers udlignede på et straffespark kort før tid.

- Vi føler, at vi var lidt uheldige i seneste kamp mod Randers FC, hvor vi ellers var på vej mod sejren. Og før den kamp spillede vi jo 10 mod 11 oppe i Randers sidste år, siger Grønbæk til AGF's hjemmeside.

- Det bliver helt sikkert endnu en hård kamp mod et godt Randers-hold. Men vi har en god tro på egne evner og er optimistiske i forhold til at få et godt udgangspunkt i den første kamp.

Han henviser til, semifinalerne spilles over to kampe med AGF som hjemmehold i den første med kickoff klokken 19.

Allerede torsdag klokken 16 tager FC Midtjylland imod Sønderjyske, der ikke formåede at indløse plads i mesterskabsspillet.

Derimod har Sønderjyske taget fornemme skalpe i klubbernes indbyrdes møder i sæsonen.

I første spillerunde vandt Sønderjyske 2-0 hjemme over FCM, og i forårets første spillerunde fulgte sønderjyderne op med en sejr på 2-1 i Herning.

Det er samtidig et møde mellem pokalvinderne fra de seneste to sæsoner. FCM slog Brøndby i 2019-finalen, mens Sønderjyske sidste år slog AaB i finalen.

Dette års finale spilles Kristi himmelfartsdag, 13. maj.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da sygehuset i Ringkøbing med 260 ansatte blev renoveret for 19 millioner, SodaStream indgik sponsoraftale med fodboldstjernen Preben Elkjær og andre glimt fra Gamle Dage

Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Annonce