Ringkøbing

Afviser trojansk hest: Vermund bakker sin Venstre-veninde op

Formand for Nye Borgerlige Pernille Vermund kommer sin Venstre-veninde til undsætning i sag om trojansk hest. Arkivfoto

Nye borgerliges formand afviser at modtage kandidater valgt for et andet parti. Dermed støtter hun V-kandidat og veninde Birgitte Vinding, som er blevet beskyldt for at være trojansk hest for Nye Borgerlige.

Ringkøbing-Skjern: Formand for Nye Borgerlige Pernille Vermund kommer nu sin veninde Venstre-kandidaten Birgitte Vinding til undsætning.

Det skriver Politiken.

Vermund afviser nemlig, at folketingsmedlemmer fra andre partier kan springe til Nye Borgerlige. Dermed bakker hun op om Birgitte Vindings forklaring om, at det ikke er en mulighed, som hun både har forklaret overfor Politiken og på et Venstremøde i Ringkøbing mandag aften.

Birgitte Vinding, der arbejder for at blive folketingskandidat for Venstre i Ringkøbingkredsen, er vred over at Venstres kandidat til Europa-Parlamentet, Erik Poulsen, har beskyldt hende for at være en såkaldt trojansk hest - at hun går efter at blive valgt til Folketinget for Venstre, men i virkeligheden tilhører Nye Borgerlige, som hun ind til for nylig var medlem af.

Overfor Politiken understreger Pernille Vermund, at der ikke findes nedskrevne regler om at partiet ikke vil modtage partihoppere, som er valgt på andre stemmer, men siger samtidig, at det ikke kommer til at ske med hende i spidsen for Nye Borgerlige.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte